Ezt el lehet érni agykontrollal (folyt. Köv)?
Szexuális problémáim vannak. Az első együttlétem szörnyű nagy kudarc volt, utána nem is volt senkim hosszú ideig. Most viszont van egy barátnőm, akivel már 2 hónapja együtt vagyok. Érzem ő már igényelné, hogy lefeküdjek vele de nekem ez nem egyszerű. Nagyon feszült vagyok ha oda kerülne a sor. A kérdésem annyi, hogy ha alfában ha arra gondolok, hogy a kudarc az élet velejárója és nagyon jó lesz a szeretkezés a barátnőmmel akkor elérhető hogy feloldódjak? Ha tudtok vmilyen technikát esetleg ami nyugtató hatású és segít magam mögött hagyni a múltat azt is szívesen látnám itt.
20/F
"2 hónapja együtt vagyok. Érzem ő már igényelné, hogy lefeküdjek vele "
2 hét után még nem kívánta :D? akkor már illene. Agykontroll egy hülyeség úgy ahogy van ne hidj ezekben a hülyeségekben mert csak az egódat növeled semmi más hatása nincs ha van is elenyésző ettől senki nem fog felszabadulni! Csak 1 dolog van ami felszabadíthat amiből 2 van de mégsem elég mert kell még 1
Szerintem ne arra gondolj, hogy a kudarc az élet velejárója, hanem arra, hogy jó lesz. Csak pozitívan, képzeld el az egészet úgy, ahogy szeretnéd, éld bele magad. Akkor élőben is menni fog.
Amúgy szerintem működik az agykontroll, és én pl szeretem a negatív élményeket egyszer elővenni, megnézni még egyszer, aztán elpakolni valahova nagyon mélyre. Nem mondom, hogy nem jönnek elő többször, de ezután már nem szoktak zavarba hozni, és nem élem meg újra és újra ugyanazokat a kínos pillanatokat, csak emlékszem rájuk, és annyi.
Ja, amúgy ne halogasd sokáig, mert a végén még azt fogja érezni a lány, hogy nem találod elég vonzónak. Főleg ha már jelét is adta, hogy igénye lenne a dologra.... Nyugi, menni fog :)
26/L
Én tudok egy jó technikát, hülyén hangzik, de működik.
Ismered a Pavlov reflexet?
Ezt a reflexet egy Pavlov nevű fickó kutatta, mégpedig a következő módon: Kutyákat figyelt meg, majd mindig amikor vitték be a kaját nekik, előtte volt egy kis csengetés. Ezt a kutya egy idő után megtanulta, és reflex vált a nyálcsorgatás a csengőszóra, még ha nem is jött kaja.
Mi hasznod ebből? Csak annyi, hogy ez más szituációba is átültethető emberekben is a következő módon: szépen csendes szobában elhelyezkedsz kényelmesen, majd keresel egy emléket amiben például magabiztos vagy. Próbáld a legjobban felidézni, és próbáld újra átélni, majd amikor a legintenzívebb az érzés akkor csinálj egy apró mozdulatot, amit nagyon ritkán csinálsz, pl megcsíped a bal kezeddel a jobb térded, vagy bármi apró mozdulat jó csak ne legyen olyan amit gyakran csináltál. Egy idő után elég ha a mozdulatot megcsinálod és az "elmentett" érzelem előjön. :)
Van bizonyítékom is: sok nőtől hallottam, hogy ha szex közben sokszor hallgatják ugyan azt a zenét, akkor elég ha meghallják rádióban vagy bárhol és mindjárt benedvesednek :D (nem ugyan az a szituáció, de teljesen ugyan az a hatás)
Annak a hozzászólónak aki azt írta, hogy az agykontroll nem működik, meg marhaság attól kérem hogy bizonyítsa be.
Rengeteg dokumentum, feljegyzés és kutatás igazolja. és igen, lehet agykontrollal, de az lenne még egy oldal leírnom :)
Akik azt írják hülyeség azok soha büdös életben nem voltak tanfolyamon! Az ilyenekkel kár vitába szállni. Ez olyan mintha azt mondanám szerintem sz@r lehet az Egyesült Államokban élni. Semmi kultúra, az emberek is hülyék stb. Fogalmam sincs róla mivel soha nem jártam ott de "azt mondják".
Legelső agykontroll technika amikor meghatározok egy időpontot este amikor fel akarok kelni reggel. Kérdeztem 80 éves nagyfatert hogy a jó égbe tud mindig 5 órákkor felkelni : "Este úgy fekszek le hogy kigondolom Fia!"
Akkor ő is hülye mert agykontroll technikát használ tudtán kívül...
Bocsi az offért!
Amúgy használd nyugodtan a technikákat de nem hinném hogy működni fog rövid távon. Hosszútávon amikor nincs kényszer akkor 100% hogy sikerül. Tapasztalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!