Sonkamonka kérdése:
Mit jelenthet? Normális válaszokat szeretnék!
Figyelt kérdés
Mit jelent az hogy már vagy 6 szor volt látomásom nem ugyan arró a dologról???
1. Mikor ebédlőben voltam és kihózták a kajámat, hirtelen elkezdődött a látomásom ( vagy mi ) Haverom talált egy nagyon nagy pókot,
(ne röhögjetek :D) és mikor hazaértem, pingpongozás közben leesett a lebda, utánament hazerom és meglátta azt a pókot!!!!
Nagyon megijedtem hogy ugyan ezt apókot láttam a látomásomban!!
#látomás''
2014. aug. 11. 10:55
1/3 anonim válasza:
1) minden pók ugyanúgy néz ki, mint nekünk a kínaiak:)
2) biztos csak deja vu
2/3 anonim válasza:
Normális nevű felhasználó válasza:
Kérdezd meg az orvosodat minderről a hallucinációk pillanatnyi elmezavarra utalnak továbbá mivel nem vagyunk orvosok nem tudjuk megállapítani az Ön állapotát kérem szíveskedjék egy beutalót kérni a háziorvosától a hallucinálás nem vicc.
3/3 anonim válasza:
Ha jól értem, az első esetben nem volt pók az ebédlőben és tulajdonképpen csak elképzelted, hogy a haverod talál egy pókot, majd később tényleg talált egyet. Lehet, hogy ez egy megérzés volt, sok embernek van ilyen. De ha konkrétan hallucinálsz, az annyira nem jó dolog és lehet betegség is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!