2 hete agykontrolloztam, hangalábeszélős gyakorlatokkal eludtam el, ez tőrtént velem, valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Egyszer éjfél körűl már nem emlékszem pontosan 2 vagy 3 óra körűl felkelltem, de csak a szemem volt nyita, én mindig háton alszok így könnyen el tufok lazúlni agykontroll közben na mindegy, a szemem nyitva vólt teljesen mozdulatlanúl feküdtem csak a fejemet mozgattam,a szobában tiszta sötét volt csak a függöny mögűl az ablakból jött be egy kis holdfény, néztem az ablakot egy ideig és ekkor éreztem egy hatalmas nagy zsibaddást és egy felerösödő hangot és hirtelen mindent fekete fehérben láttam,mindent precízen láttam a sötét szobában, és ekkor valami nagyon lenyomott az ágyba, mozdulni nem tudtam és ekkor már a fejem felfelé nézett eltünt a fekete fehér látásom és mindenféle színkavarkádot láttam helyette és egy erős kántálás, teljesen halálfélelmem volt soha nem éltem át ilyet az egész úgy ért véget hogy próbáltam kapálózni, a végén sikerűlt és elmúlt hihetetlenűl dobogott a szívem, elsőnek azt hittem hogy a szívemmel van valami de nekem soha semmi bajom nem volt az egészségemmel, felkelltem ittam egy pohár vizet és újra lefeküdtem, pár perc múlva megint zsibadt az egész testem tűz forró voltam és megint egy felerösödő hang volt közben megint kezdtem látni a sötétben de annyira féltem hogy azonnal fellkeltem és nem engedtem magam ellazúlni, utánna következő napokon még volt hasonló de amint éreztem azonnal ellenálltam neki és nem hagytam magam ellazúlni, sok helyen írták hogy alvásparalízis, nekem ilyen sosem volt és miért pont most mielőtt elkeztem volna agykontrollozni? azóta rettegek az agykontroll használatától és minden ilyen dologtól, másrészről pedig nagyon érdekel és kivácsi lennék rá hogy mi is volt ez valojában, de mégegyszer nem élném át ezt újra, soha életemben nem féltem ennyire pár percig mint akkor, pedig én semmitől nem félek! tud valaki segíteni engem pár véleménnyel?2014. júl. 4. 12:56
11/15 A kérdező kommentje:
Igazából csak ennyi tőrtént, a silva féle Domján Lászlós hanganygot halgattam, semmi mást, de azelőtt sok információt gyűjtöttem erről a dologról, én csak azt szerettem vólna kideríteni hogy mi volt ez a hirtelen villanás és mozdulatlanság erős hang ami kántált a fejembe valami féle nyelven + mindenféle szikavarkád meg jeleket láttam de ezekre annyira már nem emlékszem, és tisztán emlékszem hogy ébren voltam minden teljesen valóságosnak tünt, egyszerüen ezt nem lehet elmagyarázni, de én nemhiszek az alvásparalízisben, ezt a problémát akkor szerintem magamnak kell megoldanom és lehet ki se kelett volna tennem ezt erre az oldalra, de nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki írt nekem, mindegyik hasznos volt, köszönöm.
2014. júl. 4. 17:21
12/15 anonim válasza:
Az 100%, hogy attól a hanganyagtól semmi ilyen nem történhet, az alvásparalízis pedig létező dolog. Ha most azt akarod hallani, hogy mit tudom én, te vagy a kiválasztott, vagy egyéb hülyeségek (ez csak példa volt) azt tőlem nem fogod, mert értek hozzá. Viszont én a helyedben orvoshoz fordulnék. Ha az agykontrollról szeretnél többet tudni, menj fel az oldalukra, válaszolnak a kérdéseidre szívesen, van telefonos ügyfélszolgálat is.
13/15 A kérdező kommentje:
Szia, nyugi eszembe sem jutott ilyen dolgokat írni, nem vagyok kiválasztott, és flugos sem, már alapjáratban nemhiszek ebben az egész dologban, csak egy bizonyos időben kezdtem kételkedni ebben ezért kértem itt ki mások véleményét is, akkor télleg alvásparalízis volt, és semmi természetfeletti dolog nem létezik! ez a lényeg, mostmár tudom. ha esetleg mégegyszer megtőrténik a dolog akkor már nem fog annyira érdekelni, eddig nem voltam biztos benne hogy mi ez. köszönöm szépen mindenki véleményét, sokat segítettek!
2014. júl. 4. 19:37
14/15 anonim válasza:
Természetfeletti dolgok is léteznek, csak nekem ez nem tűnik annak, de attól még lehet akár az is, ezek nehéz témák.
15/15 anonim válasza:
Lehet, hogy feljött valami a tároló tudatosságból... mivel a gyakorlatokkal (ellazulással ?) fellazítottad a gátakat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!