Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » 2 hete agykontrolloztam,...

2 hete agykontrolloztam, hangalábeszélős gyakorlatokkal eludtam el, ez tőrtént velem, valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Egyszer éjfél körűl már nem emlékszem pontosan 2 vagy 3 óra körűl felkelltem, de csak a szemem volt nyita, én mindig háton alszok így könnyen el tufok lazúlni agykontroll közben na mindegy, a szemem nyitva vólt teljesen mozdulatlanúl feküdtem csak a fejemet mozgattam,a szobában tiszta sötét volt csak a függöny mögűl az ablakból jött be egy kis holdfény, néztem az ablakot egy ideig és ekkor éreztem egy hatalmas nagy zsibaddást és egy felerösödő hangot és hirtelen mindent fekete fehérben láttam,mindent precízen láttam a sötét szobában, és ekkor valami nagyon lenyomott az ágyba, mozdulni nem tudtam és ekkor már a fejem felfelé nézett eltünt a fekete fehér látásom és mindenféle színkavarkádot láttam helyette és egy erős kántálás, teljesen halálfélelmem volt soha nem éltem át ilyet az egész úgy ért véget hogy próbáltam kapálózni, a végén sikerűlt és elmúlt hihetetlenűl dobogott a szívem, elsőnek azt hittem hogy a szívemmel van valami de nekem soha semmi bajom nem volt az egészségemmel, felkelltem ittam egy pohár vizet és újra lefeküdtem, pár perc múlva megint zsibadt az egész testem tűz forró voltam és megint egy felerösödő hang volt közben megint kezdtem látni a sötétben de annyira féltem hogy azonnal fellkeltem és nem engedtem magam ellazúlni, utánna következő napokon még volt hasonló de amint éreztem azonnal ellenálltam neki és nem hagytam magam ellazúlni, sok helyen írták hogy alvásparalízis, nekem ilyen sosem volt és miért pont most mielőtt elkeztem volna agykontrollozni? azóta rettegek az agykontroll használatától és minden ilyen dologtól, másrészről pedig nagyon érdekel és kivácsi lennék rá hogy mi is volt ez valojában, de mégegyszer nem élném át ezt újra, soha életemben nem féltem ennyire pár percig mint akkor, pedig én semmitől nem félek! tud valaki segíteni engem pár véleménnyel?
2014. júl. 4. 12:56
1 2
 1/15 anonim válasza:
68%
Ez nekem alvási paralízisnek tűnik, elég sokan átélték már. Az történt hogy már valójában felébredtél de a szervezet az alvás ideje alatt lebénítja az izmokat (hogy ne járj/beszélj alva) és ez most nem szűnt meg a felébredés után. Illetve tovább is "álmodtál". Elég gyakran jár vizuális hallucinációkkal és halálfélelemmel. Amiatt következhetett be mert valami megzavarta az alvásod a REM fázisban vagy mert háton alszol. A legfontosabb hogy olvass utána ha nem akarod még egyszer átélni. Ja, és én nem értek hozzá, csak jöttem okoskodni, de azért remélem segítettem valamit :D
2014. júl. 4. 13:11
 2/15 A kérdező kommentje:
A kérdező vagyok: Fura az egész, alvásparalízis, eszem ágában sem volt megmuzdulni vagy fellkellni nekem ez teljesen nyugalmi állapotban jött kis csak feküdtem és mindig ellazulás után kezdek el zsibbadni aztán a nagy felerösöső hang, a fekete fehér látás és aztán az utánna következők mindig rossz dolgok, egyszer tőrtént még ezután egy dolog hogy az ablakon kinéztem blabla bla de ezt inkább nem írom borzalmas volt és felébredtem, a lényeg az ha akarom tudatosan is elő tudom ezt hozni esténként, mostmár, persze néha véletlenűl tőrténik és ezeket nem szeretem. csak kivácsi voltam hogy van e valami köze az agykontrollhoz, én nem gyakorlaton hanem saját magamnak tanúltam meg 2 hét alatt szinte minden sikerűlt.
2014. júl. 4. 13:23
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy az agykontrollnak ehhez bármi köze van. Érzel olyat ebben az állapotban, hogy nem tudsz megmozdulni? Ha akarsz akkor sem sikerül?
2014. júl. 4. 14:01
 4/15 A kérdező kommentje:

Az elsőnél eggyáltalán nem tudtam megmozdúlni, teljesen spontán jött felébredés után ébren játszódott le az egész, viszont a késöbbiekben már tudatosan tudtam ezt irányítani akkor tőrténik meg ez újra velem ha én is akarom, de persze vannak még ritkán spontán esetek amiket nagyon nem szeretek.

Na a spontán eseteknél ott nem tudok megmozdúlni, eggyáltalán, végig kell néznem azt a dolgot amit látok ha hülyeség ha nem, de ha meg megpróbálok megmozdúlni az meg felesleges, na mindegy is már régen nem forult velem ez elő és nem is szeretném mert persze ilyenkor könnyű erről beszéllni meg fuuu de izgalmas lehet viszont este egyedűl átéllni az már nem!

2014. júl. 4. 14:50
 5/15 anonim ***** válasza:
Kicsit furcsa és zavaros az egész, az alvásparalízis lehetséges, az mindegy, hogy eddig nem volt, bármikor kialakulhat, de nem sok köze van a meditációs állapotokhoz. Viszont mivel úgy tűnik, hogy nálad tényleg van összefüggés, egyenlőre abbahagynám az agykontrollt. Mást nem tudok tanácsolni, mert nem értem teljesen, hogy mi van veled, félsz leírni -gondolom- hallucinációkat. Egyébként sok tünet az alvásparalízisre jellemző és ha valaki nagyon sokszor átesik az alvásparalízisen az valóban meg szokta szokni azt az állapotot. Egyébként nem ártalmas dolog, csak nagyon kellemetlen. Talán érdemes lenne nem délután meditálni, ha akkor szoktál, inkább este. Viszont az, hogy felkelsz és újra visszajön ugyanaz az érzés, inkább pánikrohamra utal. Persze lehet a kettő együtt is.
2014. júl. 4. 14:59
 6/15 A kérdező kommentje:
azért gondoltam hogy köze van az agykontrollhoz mert hasonló, ha teljesen ellazúltam (este) ez nagyon jó érzés viszont néha a semmiből előjön ez zsibbadás, ezzel együtt egy nagyon erős hang egyre erősebben és mikór már annyira elzsibadtam hogy semmimet sem érzem és már akkor a zaj hogy szétesik tőlle a fejem ekkor jön egy nagy villanás és itt tiszta csönd semmimet nem érzem csak azt hogy én-én vagyok valahól a semmiben ez az amit tudok tudatosan irányítani bár még nem kisérleteztem vele és nem is fogok mert azt sem tudom hogy mien állapot ez meg azt sem hogy hogyan tudok kijönni belőlle, mert csupán agykontrollal ezt elő tudom hozni, a spontán dolgok télleg alvásparalízis lehet de szerintem ez is csak azért jött elő mert játszottam az agyammal és minden este hangalábeszélős gyakorlatokkal aludtam el minnél mélyebben, megkérdeztem már emailben is egy szakembert de csak ennyi volt a válassz rá: ez veszélyes dolog, nem játék!
2014. júl. 4. 15:14
 7/15 anonim ***** válasza:

Önmagában az nem veszélyes, hogy egy agykontroll cd-re igyekszel ellazulni és talán lemész alfába, sőt az egy nagyon egészséges állapot. Amit én el tudok képzelni:

-nagyon sok rossz dolgot hallottál az agykontrollról, túlmisztifikálod és valahol az alvás határán a negatív vélemények miatt fura érzések törnek rád, a másik:

-bocs, hogy ezt írom, de ennek is van esélye van valamilyen pszichiátriai zavarod és ebben a módosult tudatállapotban ez jobban felszínre jön, ezt pszichiáterrel kell megbeszélni

Amúgy az agykontroll ezen a szinten semmilyen gondot nem okozhat, vannak bizonyos részei, amikkel én sem értek egyet, de ameddig valaki csak relaxál vele, addig nem lehet semmi gond. Milyen gyakorlatokat végeztél?

2014. júl. 4. 16:23
 8/15 A kérdező kommentje:
szia, nem végeztem semmien gyakorlatot, 2 hét alatt egyűl értem ezt el, igazából már azt sem tudom hogyan, egyszerüen csinálltam amit írtak forumokon, könyvekből stb.
2014. júl. 4. 16:44
 9/15 A kérdező kommentje:
"2 hét alatt egyűl értem ezt el," bocsi ezt akartam írni: egyedűl értem el
2014. júl. 4. 16:53
 10/15 anonim ***** válasza:
Az agykontrollban vannak különböző gyakorlatok, először megtanulod, hogy kell lemenni alfába, aztán van mindenféle egyéb, pohár víz módszer, memóriagyakorlatok, sokféle van, ezek ártalmatlanok. Lehet, hogy egy fórumon nem is az agykontrollról olvastál. Aztán az agykontrollban is van olyan, hogy alfában találd ki ismeretlen emberek betegségeit, na ezt mondjuk én szimplán hülyeségnek tartom, de ha valaki nagyon belemerülne ezekbe nem lepődnék meg ha fellépnének hasonló tünetek, mint a tieid. Ezért kérdezem, hogy mit csináltál pontosan? És mi volt pontosan az a hangalábeszélés?
2014. júl. 4. 16:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!