Mennyi időm van a tudatos álomban? És hogyan?
Ha felismerem hogy egy álomban vagyok akkor körülbelül mennyinek észlelem azt az időt amikor azt csinálok amit "akarok"... :) Illetve hogyan tudom elérni tudom hogy a legkönnyebb valóság tesztezni... De mi van akkor ha én nem nem emlékszek az álmomra hanem valahogyan csak nagyon ritkán "jelenik" meg valami az álmomban...
Előre is köszönöm a válaszokat... :D
,,Ha felismerem hogy egy álomban vagyok akkor körülbelül mennyinek észlelem azt az időt amikor azt csinálok amit "akarok"..."
Nagyon változó. Van, hogy csak pár perc, általában 1-2 órának tűnik, de hallottam már olyanról is, aki egy egész hónapot bent töltött (persze a valóságban csak pár órát aludt)
Az álmaid megjegyzésének 2 nagyon egyszerű módja van. Az első az, hogy mindig elmeséled barátaidnak/szüleidnek/ismerőseidnek hogy legutóbb mit álmodtál. Ezáltal járni fog rajta az agyad és egyre több mindenre fogsz emlékezni. Az a hátránya, hogy egy idő után halálra idegesíthetsz vele mindenkit :D
A második az az álomnapló vezetése. Ahogy felébredsz egyből írj le mindent, ami eszedbe jut az álomról. Hátránya az, hogy időigényes.
Természetesen az a leghatásosabb, ha folyton az álmaidon jár az eszed :)
„Az a hátránya, hogy egy idő után halálra idegesíthetsz vele mindenkit :D”
MENNYIRE igazad van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!