Norby666 kérdése:
A realitás talaján maradva ti hisztek a tudatos álomban? És hogy ez mindenkinek meg tanulható-e?
Figyelt kérdés
2013. nov. 10. 17:59
1/20 anonim válasza:
én hiszek, a tudatos álomban párszor már volt tudatos álmom.
2/20 anonim válasza:
Amennyire én tudom ez nem hit kérdése, pszichoterápiában is alkalmazzák. Hogy mindenki képes-e rá az már más téma, de szerintem igen, maximum egyénenként eltér a szükséges gyakorlás mennyisége.
3/20 A kérdező kommentje:
Rosszul fejeztem ki magam,úgy értem,elképzelhetőnek tartjátok-e.És az első kommentelőtől pedig azt szeretném kérdezni,hogy milyen érzés,vagy mit tapasztaltál,mert olvasni már sok mindent olvastam,de olyannal még nem találkoztam,aki személyes tapasztalat alapján meséli el.
2013. nov. 10. 18:20
4/20 anonim válasza:
viszonylag gyakorlott vagyok a dologban, bár kell hozzá egy kis hozzászoktatás, de ha belejövök akkor heti többször is szokott lenni. Szóval igen, hiszek :D az évek során egyre tisztábbak lettek az álmaim, megtanultam, hogy lehet a pár másodpercesből hosszú tudatos álmot csinálni.
5/20 A kérdező kommentje:
És úgy működik,mint ahogy le vannak írva? Úgy értem,hogy amíg tart,te bármire képes vagy? mert így vannak az írások róla,hogy bármit megtehetsz a tudatos álmodás alatt.
2013. nov. 10. 18:37
6/20 anonim válasza:
egyébként mindenkinek megtanulható, bár én azzal az előnnyel indultam, hogy gyakorlás nélkül is nagyon sok álmomra emlékeztem. De azt mondják, ez az első lépés
7/20 anonim válasza:
Én nem szoktam minden
egyes nap, tudatosan álmodni hetente egyszer-kétszer megesik. egyébként mostanság nem is gyakorlóm, csak megtörténik. 15-éves koromban foglalkoztatott a tudatos álom azóta gyakorlat nélküli is képes vagyok irányítani, az álmaimat. az első alvásparalízis óta nem gyakorlóm, félelmetes érzés. azért ha tehetném elfelejteném, az egész tudatos álmodást.
8/20 A kérdező kommentje:
Talán olyan rossz dolog? Egyébként én is általában emlékszem az álmaimra elég tisztán..
2013. nov. 10. 19:49
9/20 anonim válasza:
Én is szoktam így álmodni. Elég durva, hogy tudod. Ez olyan 2 másodpercig tart, és utána kiélvezed, hogy te vagy az úr, nem csak mész az árral.
10/20 JohnTitor válasza:
Ez nem hit kérdése, mert létező jelenség.
Olyan mint ha a valóságban lennél, bármit megtehetsz repülés, falon átmenés, tűzet lőhetsz a kezedből stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!