A realitás talaján maradva ti hisztek a tudatos álomban? És hogy ez mindenkinek meg tanulható-e?
Nekem pont 2 napja volt egy ilyen álmom. Képes voltam repülni meg átteleportálni egy falon. De nem úgy, hogy most én repülök és kész, hanem erősen koncentrálnom kellett. Mindenesetre szeretnék még ilyen álmokat. :)
Nem tanultam, hogy hogyan lehet, csak valahogy rájöttem, hogy ez nem valóság, hanem az álmom, így bármit megtehetek. De utána felkeltem, kiestem a REM-fázisból. :(
Szia. Igen hiszek a tudatos álomban. Szerintem megtanulható. Habár én soha sem tanultam mégis képes vagyok rá. szerintem nagyon függ az emberek gondolkodásmódjától és világnézeteiktől (h miként reagálnak dolgokra) Mivel az emberi agy "fejleszthető" bármit megtudunk tanulni ;)
Ez az egyik kedvenc "képességem" mert ízelítőt nyerhetek a határtalanságból és szabadságból. igaz álom, de hihetetlen jó :) az h képes vagy bármire, a tudat...olyan energiákkal töltheti fel az embert ami teljes egészében kihatással lehet a napjaira. Mindannyiunknak járna ez a kis "pihenő"...
figyelembe kel venni azt is h sokan összekeverik! a tudatos álmot (ami olyan mint a valóság. pl most ülsz a gépe előtt)
Minden más maximum lucidus, vagyis féltudatos álom kategóriába sorolható.
biztos történt már meg veletek az h álomból felkeltek mert "kelni kell" s közben még eredetileg álmodtok. ez az egyik biztos jele annak h az álom nem volt tudatos csak "fáltudatos".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!