Tudatos álomban lehet szexelni?
Figyelt kérdés
És ha igen akkor ugyan olyan érzés?? és ha még igazából nem csináltam??-akkor is?2013. febr. 20. 21:30
1/9 anonim válasza:
Lehet.
Valószínűleg nem.
Ha nem csináltad, akkor az nem olyan érzés, mintha csináltad volna.
2/9 anonim válasza:
állítólag lehet de nekem még nem sikerült a tudatos álom szal engem is érdekelne :D
3/9 anonim válasza:
Persze, azért ilyen népszerű a dolog :)
4/9 anonim válasza:
Lehetséges és kb ugyan olyan :D
de ott bárkivel bármilyen pózba
5/9 anonim válasza:
Ne hülyéskedj már, ezt úgy hívják maszturbáció! Én tökélyre vittem amúgy,nagyon jó fantáziám. Sokszor jobb,mint az igazi....sajnos messze van a barátom.
6/9 anonim válasza:
Lehet, viszont ha nem tapasztaltad még a valóságban, akkor olyan érzés lesz, amit az agyad legvalószínűbbnek gondol... hiszen nem ismered az igazi érzést.
7/9 anonim válasza:
Ismerem,csak nagyon ritkán lehet hozzájutni. Főleg,hogy egy hullámhosszon is legyen az ember a másikkal szex közben,hogy másnap is arról nem is beszélek.
9/9 WillSmith válasza:
Nos először álom közben tudatra kell ébredned ez ugy érhető el hogy olyan helyzetbe kerűlsz álmodban ami nem valoszinű Pl:.iskolában vagy pedig szünet van és hasonlok ezt nagyon nehéz elérni hetekbe kerülhet hogy át élj egy ilyet most nem a sexre gondolok nekem egyszer volt ilyen pármásod percig és most is azon vagyok hogy mégegyszer átéljem nem a sexre gondolok de legegyszerűbben néz utána a neten sok oldal van amik ezzel foglalkoznak mert k....a jo átélni egy ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!