A tudatos álomban lehet szexelni azzal a személlyel akivel szeretnék?
kiváncsi vagyok :D
nem lehet rossz dolog
16L
Ehhez az kell, hogy annyira tudd irányítani az álmaidat, hogy tényleg bele is tudd képzelni az illetőt (ami elég nehéz) és nagyon kell tudnod irányítani az eseményeket.
Ettől függetlenül még lehet, hogy óriásit fogsz csalódni, mert ha sikerül is belekényszeríted az álmodba az illető képét és még a szexelés is megoldani, lehet, hogy fizikailag az égegyadta világon semmit nem fogsz érezni.
Még tudatos álomban sem mindig úgy működnek a dolgok, mint ahogy a valóságban működnének adott helyzetben. :)
Szerintem nem éri meg a fáradtságot, de ha van kedved kísérletezni, miért is ne.
Érdekes, ezt már én is próbáltam.Leírom, ha nem baj.Egyszer álmodtam egy xy hírességgel, hogy szexelünk.Na mondom pár hét múlva, megpróbálom én tudatosan is ezt megismételni.Addig sikerült, hogy benne volt az álmomban, de még megcsókolni sem tudtam valamiért, pedig ott volt velem és olyan helyzetben is...na mindegy nem nagyon tudom ezt az érzést leírni, érdekes.:)
Próbálkozz, neked hátha megy.
nem alkoynatos :D
Ville Valo az a bizonyos személy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!