ÁLOMFEJTÉS. A két fejű tyúk megjelenése egy álomban mit jelent?
Az álom pontosabban: Egy szobában bent voltak a legjobb barátaim, szüleim. Egyszer csak elszabadultak a kutyák, és megkergettek egy tyúkot, és amikor édesapám megfogta a tyúkot, akkor egyszercsak két feje lett a tyúknak.
Eléggé aggaszt... Nem tudok rájönni mit jelenthet.
Ezzel nem jutottam előbbre :S
de azért köszi
"szobában bent voltak a legjobb barátaim, szüleim"
Biztonság érzete.
"elszabadultak a kutyák, és megkergettek egy tyúkot"
A biztonság megszakadása.
Egy közeledben lévő bukását, vagy megszégyenülését élhetted át újra. Esetleg ez vonatkozhat rád is, nem fogalmaztál elég világosan.
"két feje lett a tyúknak"
A groteszk állat látványa az áldozat szenvedését látván benned kialakuló érzés interpretációja lehetett.
pl egy családi veszekedés, vagy egy barát életében bekövetkező tragédiának lehettél nem rég a közeli tanúja, vagy részese.
Lehet, hogy aggódsz valami hasonlón, és egy meg nem történt esemény lehetséges negatív kimenetelét gondoltad végig ébren, és az jelent meg az álmodban.
Az álmok közben megélt érzésekre koncentrálj, ne annyira a tárgyakra. Azok csak részletek, amik az érzéseid függvényében jelennek meg. Kiragadva akármit jelenthetnek, a jelenet, és az körülöttük lévő érzések számítanak.
előző vagyok.
Ha az első válaszoló Góg és Magóg alatt a pogány fejedelmekre gondolt, akkor téved. Az álomfejtés nem pogány dolog, hanem tudomány. Ha érdekel a téma, uccu be a könyvtárba: pszichológia, pszichoanalízis polc. :) sok sikert!
Nagyon szépen köszönöm! :)
Elgondolkodtatott, és... össze tudtam kötni a dolgokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!