Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Al Roker elmeprogramozott...

Al Roker elmeprogramozott Mandjuriai?

Figyelt kérdés

Én ilyet TV adásban még nem láttam ! Amikor ezt a videót megláttam, azt mondtam magamban, hogy ennyire látványos MK-Ultra elmeprogramozott embert ritkán látni ilyen nyilvánosan...De ez az "élő adás varázsa" ! Totál "befagyott nála a program" és leállt szépen az elméje ...

A bal oldali fickót kell nézni, akit Al Roker-nek hívnak egyébként .... Valószínűleg egy bizonyos szó vagy szókapcsolat elhangzása lehetett a "kulcs"....

http://www.youtube.com/watch?v=glDPegX_0_M

Elemzés : [link]

2013. nov. 25. 15:43
 1/1 anonim ***** válasza:

megláttam a kérdésed, és egyből az általad belinkelt világhelyzete oldal jutott eszembe, én is olvastam.

nem lehet amúgy tudni h megrendezett a videó vagy nem, mert a rockefeller bevásárlóközpontban készült, több tv stáb előtt, és úgyis vevők az emberek az összeesküvés elméletekre, és lehet ezt is egyfajta sokkoló reklámnak szánták...vagy nem.

2013. nov. 25. 18:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!