Ti milyen dolgokat mondogattok magatoknak meditáció közben és hogyan mentek le alfába?
"Milyen dolgokat mondogattok..."Ha így állsz hozzá, biztos nem sikerül.
De:
Feküdj hanyatt egy sík, nem túl puha felületen, kényelmesen, a karjaidat tedd a tested mellé (lényeges, hogy ne érintkezzenek). A környezetedben legyen csend, és lehetőleg félhomály, ne zavarjon semmi. Csukd be a szemed, és kiindulás képpen próbálj arra gondolni, hogy baromian nehéz vagy, annyira, hogy szabályosan belesüllyedsz a fekvőhelyedbe!DE NE GÖRCSÖSEN AKARD!Csak gondolj rá.
Ha felkeltél, a tested lenyomatán láthatod, mennyire sikerült ellazulnod (eredetileg ezt homok-ágyban illendő csinálni, épp e miatt, több évig).Ha azt tapasztalod, hogy a teljes tested kirajzolódik a (homok)ágyon, akkortól kezdhetsz ISMERKEDNI a valódi meditáció ALAPJAIVAL.
És: mindezt ne kioktatásnak vagy leugatásnak vedd, én 12 évig csináltam, amíg kyoztam.
Próbáld ki!
Meditáció közben alfába menni???
A meditáció 1 nagyságrenddel mélyebb szint az alfánál.
Javaslom a Dr.Domján László meditációit a YouTube-n.
Csak akkor csináld ha hiszel benne és rendesen csinálod, különben nem ér semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!