Milyen étkezéssel lehet legjobban elérni hogy a meditáció a lehető legjobban menjen?
Milyen életmódra és étkezés ajánlott?
Hány óra alvás, mikor ajánlatos lefeküdni esetleg mikor felkelni. Milyen jógák segítenek?
este 6 ne egyél.
Feküdj le korán és kelj korábban egy órával mint szoktál(nem nehéz, ha korábban fekszel!)
reggel ne a napi rutinoddal kezdj hanem azzal amire időt akarsz.
Nálam az a tapasztalat, hogy se a korgó gyomor nem segít koncentrálni, sem pedig a jóllakott. A vegán / vegetáriánus étrenddel nem vettem észre különbséget, igaz csak egy hétig teszteltem.
Még a következőket vettem észre:
Az sem jó ha túl fáradt vagy (bealszol), de az sem ha pörögsz (nem tudsz befelé figyelni). A koffein-t lehet tudatosan használni: például ha túl álmos vagy hozzá, egy csésze zöld tea átlendíthet rajta annyira, hogy nem alszol bele. Érdemes akár egyfajta teaszertartást csinálni, elvonulni, félhomályban, csendben meginni, addig a tudatod is lenyugszik. Utánna könnyebben megy. A motiváció is fontos, érdemes egy két bekezdést meditációval kapcsolatban elolvasni egy könyvből (akár teázás alatt). Akkor jobban rááll az ember agya a dologra.
Én imádkozom elötte,és felajánlom ezt az időt Mennyei Atyánknak.
És kérem a védelmét Áldását a meditációra.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!