Az ibolya lánggal való meditáció hatásos?
Nálam hatásos volt, sok pozitív hatást hozott az életembe.
Sokat köszönhetek Kassai Csillának.
Miért pont lila, az tőle kellene megkérdezned, biztosan válaszolni fog rá.
#3: Mivel nem ez a kérdés (és mert nem kötözködni jöttem), nem fejtem ki, hogy milyen a placebo és a tapasztalás, ha logikusan nézzük.
#4: Ha az értelmes gondolkodás szerinted akadály és gyengít, akkor ne legyél biztos benne, hogy pont te vagy az, akire hallgatni kéne. Ne tápláld már ennyire a sztereotípiát ;)
Kinek mi az értelmes gondolkodás, enged már meg, hogy ezt eldöntsem, én az ibolyalángot használatát értelmesen, sőt hasznosnak tartom. Hogy te nem az meg a te dolgod.
Érdekes hozzáállás, ha valaki máskép gondolkozik, mint te, arra az embernek már nem is kellene hallgatnia szerinted.
Nagyon uralkodhatsz a környezeteden, csak a te gondolatodat fogadod el igaznak, a másik embernek nem is lehet igaza. Megint igazat adok Csillának. Kérdező, ha hallgatod a videóit, akkor tudod mi az ilyen emberről az ő véleménye. És megint igaza van neki! :)
#6: nem veszekedésképp írom, de ez feltűnt a válaszodban:
>Érdekes hozzáállás, ha valaki máskép gondolkozik, mint te, arra az embernek már nem is kellene hallgatnia szerinted.
Ezt miért te mondod nekem? :D Olvasd el mégegyszer a #4-es válaszodat. Konkrétan te írtad a kérdezőnek, hogy én akadályt jelentek és gyengítem. Éppen emiatt írtam az #5-öst. Ez olyan, mintha valakit megdobnál kővel, aztán felháborodnál, hogy miért dobott meg ő téged.
lila spiritualitás szine a fejtető csakra [link]
aki adta neki ezt a nevet szimpatkusabb volt. Te is tudsz hasonlót összeállítani, bárki. Tibeti tálak zenéje stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!