Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Az ibolya lánggal való meditác...

Az ibolya lánggal való meditáció hatásos?

Figyelt kérdés
És miért nem bíbor, vagy lila láng néven terjedt el?
2013. okt. 14. 20:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nálam hatásos volt, sok pozitív hatást hozott az életembe.

Sokat köszönhetek Kassai Csillának.

Miért pont lila, az tőle kellene megkérdezned, biztosan válaszolni fog rá.

2013. okt. 14. 23:10
 2/13 anonim ***** válasza:
A láng színe valójában tökéletesen mindegy. Ha te hiszed, hogy számít, akkor segít. Placebo, ami lehet, hogy csúnyán hangzik, pedig jó és hasznos lehet.
2013. okt. 15. 00:26
 3/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, a placebó is a tudat hatalma, de ezt te is tudod, különben nem írtad volna. Azonban vannak dolgok, mint pl. ez az ibolyaláng, ami túlmutat a tudat hatalmán, nagyobb hatalmakat mozgat meg. Miért van az, hogy aki nem hiszi, éls nem is próbálta, ennyire tagadja, és azt hiszi az aki állítja hogy létezik, csak bemeséli magának? Ugyanis ettől függetlenül, 1001 dolgot megtapasztaltam már, amit nem bemesélek magamnak, mégis egyesek ezt hajtogatják.
2013. okt. 15. 02:16
 4/13 anonim ***** válasza:
63%
Mindig is lesznek, vannak olyan emberek akik akadályokat gördítenek elénk. Már csak az a kérdés, hogy rájuk figyelsz, és gyengülsz általuk, lassan kezded feladni amit megtapasztaltál jót, vagy küzdesz saját magadért. Semmit nem adnak ingyen. A választás a tiéd, hogy melyik emberre figyelsz.:)
2013. okt. 15. 07:00
 5/13 anonim ***** válasza:
45%

#3: Mivel nem ez a kérdés (és mert nem kötözködni jöttem), nem fejtem ki, hogy milyen a placebo és a tapasztalás, ha logikusan nézzük.

#4: Ha az értelmes gondolkodás szerinted akadály és gyengít, akkor ne legyél biztos benne, hogy pont te vagy az, akire hallgatni kéne. Ne tápláld már ennyire a sztereotípiát ;)

2013. okt. 15. 08:09
 6/13 anonim ***** válasza:

Kinek mi az értelmes gondolkodás, enged már meg, hogy ezt eldöntsem, én az ibolyalángot használatát értelmesen, sőt hasznosnak tartom. Hogy te nem az meg a te dolgod.

Érdekes hozzáállás, ha valaki máskép gondolkozik, mint te, arra az embernek már nem is kellene hallgatnia szerinted.

Nagyon uralkodhatsz a környezeteden, csak a te gondolatodat fogadod el igaznak, a másik embernek nem is lehet igaza. Megint igazat adok Csillának. Kérdező, ha hallgatod a videóit, akkor tudod mi az ilyen emberről az ő véleménye. És megint igaza van neki! :)

2013. okt. 15. 08:33
 7/13 anonim ***** válasza:

#6: nem veszekedésképp írom, de ez feltűnt a válaszodban:

>Érdekes hozzáállás, ha valaki máskép gondolkozik, mint te, arra az embernek már nem is kellene hallgatnia szerinted.

Ezt miért te mondod nekem? :D Olvasd el mégegyszer a #4-es válaszodat. Konkrétan te írtad a kérdezőnek, hogy én akadályt jelentek és gyengítem. Éppen emiatt írtam az #5-öst. Ez olyan, mintha valakit megdobnál kővel, aztán felháborodnál, hogy miért dobott meg ő téged.

2013. okt. 15. 09:59
 8/13 anonim ***** válasza:
lila szín: koronacsakra színe
2013. okt. 15. 16:06
 9/13 anonim ***** válasza:

lila spiritualitás szine a fejtető csakra [link]

aki adta neki ezt a nevet szimpatkusabb volt. Te is tudsz hasonlót összeállítani, bárki. Tibeti tálak zenéje stb.

2013. okt. 15. 19:08
 10/13 anonim ***** válasza:
hogyan csinálsz ilyen ibolya lángot?
2013. okt. 26. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!