Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Miért van az, hogy két testvér...

Miért van az, hogy két testvér közül az idősebbik szinte miden esetben alacsonyabb?

Figyelt kérdés

- számtalan testvérpáron megfigyeltem már, hogy a fiatalabbik

1) magasabb

2) intelligensebb / talpra esettebb

3) szebb

- szerintem nem lehet, hogy miden alkalomnál különböző családoknál mindig az első kapjon rosszabb géneket.....

-szerintem ennek valami pszichológia oka van ... ha pszichológia okokból ilyen látható különbség alakul ki ... ami szinte törvényszerűen játszódik le a szemük láttára az mar enged következtetni valamire ...

*- ha ez így működik akkor az agykontroll által hirdetett gyógyulásokban is kell lennie valaminek

mi erről a veteményetek ?

2013. okt. 23. 10:03
1 2
 11/11 gungasam ***** válasza:

Teljesen véletlenszerű(kromoszómák). Egyedüli szabályszerűség abban mutatkozhat, hogy a jelentősen jobb körülmények közt kihordott terhesség után született gyermek jelentősen fejlettebb illetve ugyanígy a jelentősen jobban táplált gyermeken jobban előjönnek az akceleráció tünetei.

Végül is az egész a szülőkön és az általuk befolyásolható körülményeken múlik a véletlenen(kromoszómák) túl.

2013. nov. 9. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!