Miért van az, hogy két testvér közül az idősebbik szinte miden esetben alacsonyabb?
- számtalan testvérpáron megfigyeltem már, hogy a fiatalabbik
1) magasabb
2) intelligensebb / talpra esettebb
3) szebb
- szerintem nem lehet, hogy miden alkalomnál különböző családoknál mindig az első kapjon rosszabb géneket.....
-szerintem ennek valami pszichológia oka van ... ha pszichológia okokból ilyen látható különbség alakul ki ... ami szinte törvényszerűen játszódik le a szemük láttára az mar enged következtetni valamire ...
*- ha ez így működik akkor az agykontroll által hirdetett gyógyulásokban is kell lennie valaminek
mi erről a veteményetek ?
Teljesen véletlenszerű(kromoszómák). Egyedüli szabályszerűség abban mutatkozhat, hogy a jelentősen jobb körülmények közt kihordott terhesség után született gyermek jelentősen fejlettebb illetve ugyanígy a jelentősen jobban táplált gyermeken jobban előjönnek az akceleráció tünetei.
Végül is az egész a szülőkön és az általuk befolyásolható körülményeken múlik a véletlenen(kromoszómák) túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!