Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Egyszer éjjel a tesóm szobájáb...

Egyszer éjjel a tesóm szobájába furcsa zajokra lettem figyelmes, biztos nem ő volt mert nem volt otthon. Mi lehetett az?

Figyelt kérdés

2013. okt. 6. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Egér, patkány vagy más kártevő van a lakásban.
2013. okt. 6. 14:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha kaparás volt akkor valószínű befészkelte magát egy egér vagy patkány. Ilyenkor ez sajnos nagyon gyakori dolog én sem győzöm irtani őket most rendeltem ultrahangos riasztót haveromnál bevált mert kipucoltak tőle a házból. Szerintem szólj a tesódnak hogy nézzen körül, ami ehető és nem rágott bele azt mentse ki onnan, és tegyen ki csapdákat. Ne várjatok vele hogy elszaporodjanak mert akkor nem fogjátok győzni a likvidálást. Mi 3 éve sokat szenvedtünk ezzel amikor egy egész egércsalád volt a házunk különböző pontjain, csak a húgom szobájába fogtunk meg 5 öt abból 3 még elég pici egér volt és szinte mindenbe belerágtak, még az akkor 2 hónapja csináltunk neki egy komplett szekrénysort vadiúj bútorlapokból amire nem kis pénzünk ment rá csak az alapanyagra a munkát apámmal közösen csináltuk de az egér szétrágta a sarkát és ami volt benne ruhái a méregdrága tornász ruháitól kezdve mindene belemászott össze sz@rták valamelyik ki is volt kaparva. Elég nagy kárt csináltak.

Amit meg nálam műveltek arról ne is beszéljünk, barátnőm akkor idehozta a nyári ruháinak egy részét hogy rakjam el mert ők akkor költöző félben voltak és még csinálgatták az új házat és az ő ruháiba is befészkelték magukat. Meg nekem is megrágták a házimozim kábeleit, sőt a mélynyomómba is belemásztak és mindent szétrágtak benne, hatalmas kárt okozva nekem, és őszintén szólva nem kevés pénzem volt abba oké hogy a dobozát én magam építettem meg, csak a cuccokat vettem bele de elég nagy fejfájást okozott az a dög és mire rendbe raktam az sem volt kis munka. Ha valóban egér vagy rágcsáló van ott amit szerintem látni is fogtok akkor azonnal lépjetek nehogy nagy kárt csináljon.

2013. okt. 6. 14:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Az Érmelléki Kuglófember kereste a kocsikulcsát, pssszt, ne zavard!
2013. okt. 6. 14:50
 4/5 ez-meg-az ***** válasza:
kifejtenéd pontosan milyen zajokat hallottál?
2013. okt. 6. 17:54
 5/5 anonim válasza:
Béla őrangyal lebuktatta magát ismét.
2013. okt. 6. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!