Próbáltatok e elérni azt, hogy ne gondoljatok semmire de még arra sem, hogy nem gondoltok semmire? Ha igen akkor, hogyan sikerült?
Figyelt kérdés
2013. okt. 17. 08:31
11/14 Evele123 válasza:
Több mint 10 éve történt, hogy elmentem egy birtokra, ahol egy ismerősömnek kellett volna lennie. Bekopogtam 3 ajtón is, senki nem válaszolt. A gazdasági épület felől hallottam valamilyen beszélgetést. Mikor odamentem, rájöttem, hogy csak a rádió szólt. Ekkor megjelent előttem 5 jól megtermett kutya. Közelítettek felém, közben morogtak, vicsorítottak. Na abban a pillanatban nem gondoltam semmire kb. 2 másodpercig. Aztán eszembe jutott (bölcsebbik én???), hogy egy műsorban hallottam a kutyatámadásról. Felemeltem magasra a kezemet és elordítottam magamat. Négy kutya megtorpant, de egy Husky tovább jött felém. Fejbe rúgtam szegényt, ahogy a rúgás lendületétől a kutya buksija belecsapódott a mellette megtorpant kutya fejébe, ezen összeverekedtek egymással én meg elszaladtam gyorsan. A vérnyomásom legalább 180/110 lehetett, a pulzusom is úgy 120 körül, de a mai napig is emlékszek erre az esetre... Azóta sem volt ilyen teljes lecsendesedés.
12/14 Pietrosol válasza:
Szia!
Amit keresel az a meditáció egy formája. Mindenféle különösebb pózolás és hókuszpókusz nélkül el tudod érni és ehhez nem kell mást tenned, mint figyelni a gondolataidat, esetleg az általuk gerjesztett érzelmeket. Fontos, hogy ne értékeld azokat, csak pártatlanul figyeld!
Kis gyakorlással elérheted, hogy az elme állandó zajkeltő tevékenysége rövidebb-hoszabb időre leáll.
13/14 anonim válasza:
Figyeled a gondolataidat, de egyfajta távolságot tartasz tőlük. Mintha felhők lennének, és te vagy az égbolt. De erre sem konkrétan gondolsz, hanem csak egy érzés szintjén van meg. Néhány másodpercre sikerülni szokott, de sokat kell gyakorolni.
14/14 anonim válasza:
Egyszerű. Nem gondolok semmire arra se hogy nem gondolok semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!