Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » A Papok, Hittantanárok miért...

A Papok, Hittantanárok miért nem lehttek nagy hatalmú világurai?

Figyelt kérdés

Benne van a Titok c. filmben, hogy a vonzás tőrvénye egyetemleges. Einstein, Newton ezzel értek el sikert, nóbel dijat a Rokefellerek világ 80%-a pénzét vagyont, mindezt úgy hogy amire gondoltak, az tőrtént velük.

A keresztény hittantanárok, papok mindennap Istenhez imádkoznak és képzelik hogy Mindennható Isten segít rajtuk. Mindennél erősebb hatalomra szugerálnak. A Titok értelmében ezt be kellett volna vonzaniuk és az egyháznak kellene lennie a leghatalmasabb hatalomnak a földön és ehelyett gyengék az érdekérvényesítésük a sátánisták is rajtuk röhögnek az oldalukon és mindenki beléjük rúg.

Agykontrolosok ez hogyan lehet ?

2013. máj. 27. 18:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Mert ez a Titok csak egy nagy kamu!
2013. máj. 27. 18:46
 2/19 anonim ***** válasza:
Ez is azt bizonyitja, hogy nem eleg gondolni ra, tenni is kell erte. Akinek van valamilye vagy letett valamit az asztalra nem csak erosen gondolt ra...ez a hulyeseg a Titokban. A sok lokott meg, aki lusta tenni a sajat sorsaert es/vagy aldozatot hozni az meg bekahazza csont nelkul. Gratulalok!
2013. máj. 27. 19:08
 3/19 A kérdező kommentje:

Nem ! A filmben az van, hogy képzeld el mit akarsz és majd megjenik egy nap az ajtóban pl Ferrari.

Anno a keresztesek is elindultak fegyverrel, aszt mégse lett övéké a szentfőld sem, nemhogy a világ -.-

2013. máj. 27. 19:10
 4/19 Diavolino44 ***** válasza:
0%

Jó a kérdésed! :)

Hol is kezdjem?

Nézzük meg először is a legnépszerűbb, vallásokat.

Kezdjük a keresztény vallással mert ahhoz tartoznak a legtöbben. Ott kezdődik a baj, hogy a keresztény vallás nem arról szól, hogy az Isten segítsen rajtam/rajtunk. Hanem arról hogy szenvedés és küzdelem az élet. Nem véletlenül feszület a kereszténység szimbóluma, az nem igazán a szeretet hirdeti (ahogy állítják), hanem a szenvedést. Ha létezik isten nem csodálom, hogy nem hallgatja meg azt, aki az élet helyett a halálra koncentrál.

Muzulmán: Feltörekvő vallás, jelen pillanatban az egész világ fél tőlük. Pontosan ez volt a céljuk. Egyre több országban vannak jelen, egyre nagyobb a gazdasági befolyásuk. Szerintem a "titok" működik náluk.

Zsidók: Ehhez nem kell nagyon okosnak lenni, hogy jelen pillanatban ők irányítják a világot. S vajon hogy a fenébe lehet, hogy egy 10-12 milliós nép kezében koncentrálódik a pénzmag? Vajon van-e köze a vallásnak hozzá?

Ami azt illeti van egy mondás: Segíts magadon az Isten is megsegít. Ezt felejti el mindenki! Az emberek, azt várják, hogy a problémáikat, megoldja helyettük, a kormány, a vallás, a lottónyeremény stb. Ha én Isten lennék, akkor már kurv@ra elegem lenne abból, hogy az emberek csak panaszkodnak nekem amikor én tökéletesre teremtettem a világot, és az ember tönkretette.. akkor ő is hozza helyre.

2013. máj. 27. 19:15
 5/19 Diavolino44 ***** válasza:

"Anno a keresztesek is elindultak fegyverrel, aszt mégse lett övéké a szentfőld sem, nemhogy a világ."

Akkor ajánlom, néz meg egy térképet, a világvallások megoszlásáról.

2013. máj. 27. 19:20
 6/19 A kérdező kommentje:

"Ha én Isten lennék, akkor már kurv@ra elegem lenne abból, hogy az emberek csak panaszkodnak nekem amikor én tökéletesre teremtettem a világot, és az ember tönkretette.. akkor ő is hozza helyre."

Ez kúrvára nem fair ! Én meg egy csomó fiatal tini, nem tehet arról, hogy egy rakás pénzéhes paraszt tönkreb@szta a világot !

Mégis ha Isten vagy, hogyan számólsz el a lelkeddel az ártatlanokért ?

Eltértünk a lényegtől. Vissza a kérdéshez. A titok alapján miért nem a Hittantanárok a leggazdagabb., legbefolyásosabb emberek?

2013. máj. 27. 19:24
 7/19 Diavolino44 ***** válasza:

Fair? Kibeszélt is fairségről?

Istennek miért kellene fairnek lenni?

S ha nem vagy elégedett a sorsoddal akkor változtass rajta, úgy ahogy a pénzéhes parasztok is változtattak rajta.

2013. máj. 27. 19:42
 8/19 anonim ***** válasza:
91%
Mi az, hogy nem fair? Hany eves vagy, hogy meg mindig a tundermesekben elsz? Amugy itt mindenki a kerdesede valaszolt, csak el kene gondolkodnid kicsit. A vilagot az teszi tonkre, hogy az emberek tobbsege egysikuan gondolkodik, plusz, ahogy egy masik valaszolo is irta mastol varja a megoldast. Ha ilyen kis butusul gondolkodol bizony te sem fogod jobba tenni. Aztan a kovetkezo nagyokos tinigeneracio majd teged is szidni fog, meg nyavajogni, hogy nem fair, a hollywoodi filmekben nem errol volt szo...
2013. máj. 27. 19:46
 9/19 anonim ***** válasza:
91%

"Nem ! A filmben az van, hogy képzeld el mit akarsz és majd megjenik egy nap az ajtóban pl Ferrari."

Akkor te félre értetted, mert szerintem pont ott van kiemelve, hogy ez nem egészen így működik. Amúgy meg a "Titok" csak egy hókuszpókusz szöveggel összevegyített manipuláció a fogyasztásra.

2013. máj. 27. 19:50
 10/19 anonim ***** válasza:
41%

Na akkor lássunk neki a válaszadásnak:

1)

A Titok egy hülyeség, ne haragudj, de ezt gondolom.Ezt arra alapozom, hogy nem jön be semmi, amit leírnak benne.Nem elég gondolni valamire, hanem vért kell érte izzadni, hogy sikerüljön.

Azt pedig ne hogy elhidd, hogy Newtonnak, vagy Einsteinnek bármi köze is lenne ehhez az egészhez.

2)Nem jótékony filmeknek hinni.

Oké, hogy belerakták ezt egy filmbe, de az is egy filmben volt, hogy Neo megállított maga előtt több szász lövedéket a tenyerével.Szerintem az sem jön be a való életben.

3)Szerencse, hogy nem a papok irányítanak.Képzelj el egy olyan világot, ahol mindent áthat a fanatikus kereszténység.Ez nem hozott jót az embereknek soha.Hátráltatta az orvostudományok fejlődését, és megvetett mindent, ami a mai csillagászat alapja.Képzeld el, hogy még mindig az ökörrel szántanád a mezőt, ahelyett, hogy itt levezel velünk.Nem lenne túl jó.

4)A keresztes háborúk egy elcseszett ötlet szüleményei.A királyok a pénz nagy részét elsufnizták minden másra, a sereg képzetlen fosztogatókból és önkéntesekből állt, többször másfele mentek harcolni a Szentföld helyett csak úgy heccből(francia zsidóság bántalmazására, vagy elfoglalni Bizáncot(Latin császárság)).

Sőt, egyszer képesek voltak valami hülye ötlet folyamán gyerekeket(!) küldeni a török ellen, mert hogy ők tiszta előéletűek és így biztosan győznek a vazallusok ellen.

Ezek után remélem érted, hogy még a legbénább janicsár gyalogos is könnyűszerrel felmosta a padlót a keresztesekkel.

2013. máj. 27. 19:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!