Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ti hisztek a tanulásmódszertan...

Ti hisztek a tanulásmódszertanban? Értetek el vele valami sikert?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok? Van akinél nem működik? Hogy a leghatásosabb?

2013. máj. 16. 14:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Hinni a tanulásmódszertanban? Ezotéria topik, agykontroll? Szerintem téged alaposan félretájékoztattak. :)

A tanulásmódszertan az, hogy hozzájutsz azokhoz az ismeretekhez, amikkel könnyebben tudsz tanulni, memorizálni. Mint mindennek, a tanulásnak is vannak technikái. Már hogyne lenne hasznos. :)

Ez nem úgy megy, hogy van, akinél nem működik, van, akinél igen. Vagy megfogadja a tanácsokat, vagy nem, vagy használja a technikákat, vagy nem, vagy ismeri, hogy neki melyik a legjobb, vagy nem... A lényeg; megtanulni tanulni.

2013. máj. 16. 17:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Hatékony tanulás mesterfogásai nekem nagyon bejött. Nézd meg pár havonta és mindig próbálj ki valami újat. Win Wenger képáramoltatását nemrég kezdtem, külföldi fórumokon jókat olvastam róla.
2013. máj. 16. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!