Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ti hisztek a pozitív gondolkod...

Ti hisztek a pozitív gondolkodásban?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 23. 13:29
1 2
 1/15 Illusi0n ***** válasza:
100%
Én igen, hiszek benne. :)
2013. ápr. 23. 13:33
 2/15 anonim válasza:
100%
igen..nagyon sok problémát megold! söt a negativ energiákat is eltávolitja a közeledböl ;)
2013. ápr. 23. 13:33
 3/15 Jézus :) ***** válasza:
100%
Csakis abban :)!
2013. ápr. 23. 13:39
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, teljes mértékben!
2013. ápr. 23. 13:43
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Hiszek, de nem teljesen megfelelő a "gondolkodás" kifejezés. Az agynak több szintje van. A legmélyebb az ösztönös szint, ahonnan az érzések jönnek, és kívül van a racionális szint, ahol a külvilág érzékelése és a tudatos gondolkodás történik. A kettő között pedig van mégegy szint, amely azt próbálja meghatározni, hogy mi is a valóság: az érzés, ami belülről jön az ösztönös szintről, vagy az, amit kívülről a szemünkkel látuk és a józan eszünkkel gondolunk, illetve ezeknek valamilyen keveréke.

A pozitív "gondolkodást" az ösztönös szintre is le kell vinni, de az már nem gondolkodás, hanem érzés. Ha ez sikerül, akkor a pozitív érzések legbelülről, az ösztönös szintről jönnek, ez a lényeg.

Ez az én elméletem legalábbis, de van némi tudományos alapja is, amely az agy felépítéséből és működéséből adódik.

2013. ápr. 23. 13:46
 6/15 anonim ***** válasza:
47%
Nem, mert kamu. Ráadásul ordas nagy :D
2013. ápr. 23. 13:46
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Mindenkinek ment a zöld!
2013. ápr. 23. 13:58
 8/15 anonim ***** válasza:
62%
Abban hiszek, hogy a pozitív gondolatoktól jobban érzi magát az ember, jobb a közérzete, magabiztosabb, nyugodtabb. A sok divatos vonzásban, meg ilyen-olyan mágikus energiákban nem, azokat masszív baromságnak tartom.
2013. ápr. 23. 14:28
 9/15 A kérdező kommentje:
Szoktam olyan videókat,meditációt hallgatni,és közben mondom magamban mit elakarok érni.Általában be szokott jönni.
2013. ápr. 23. 14:40
 10/15 anonim ***** válasza:

én hiszek

amióta a pozitív dolgokra gondolok jó dolgok történnek velem,még ha csak be is képzelném,nem változtatna azon hogy jobb lett az életem

2013. ápr. 23. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!