Ti hisztek a vonzás hatalmában? Van, akinek már bejött?
Hát elég sokszor bejött...
Meg ugye, ha folyton arra gondolsz amit nem szeretnél.. általában az valósul meg, bevonzod magadnak..
Sajnos nekem még túl sok jót nem sikerült elérnem /persze volt már rá példa/
mert túlságosan pesszimista vagyok.
egy ideig csak a rosszat vonzottam be,nem értettem hogy miért történik meg mindig az amitől félek és fura is volt hogy egy csomót magyaráztam másoknak hogy mennyire félek hogy valami megtörténik és erre meg minden előjel nélkül megtörtént,akkor meséltek a vonzás törvényéről,utánanéztem és azóta figyelek arra hogy ne vonzzam be a rosszat,és tényleg működik,rengeteg olyan dolog történik velem amit elképzeltem a rosszat meg kizárom és nem is történik semmi baj
buszlekésés és egyéb kellemetlenségek persze vannak,de ezeket nem is igyekszem kizárni,de ha az ilyeneket nem nézzük csak jó dolgok történnek velem,tegnap jött egy kellemetlenség,azt hittem hogy bajom lesz belőle de hirtelen az is a javamra fordult,szóval igen,működik:)
nem kamuzok,a te dolgod hogy elhiszed vagy nem,meg itt nincs is értelme kamuzni,azzal csak negatív pontozást kap az ember ha elmeséli hogy neki működik
nem azt mondtam hogy egyik percről a másikra megváltozik a világ,de működik a dolog
a vonzás nem azt jelenti hogy minden az öledbe hullik,a lehetőségeket vonzza be,ezeket kell kihasználni
szerintem itt értettük félre egymást
Meggyőzödése határozza meg az ember. Ha könynen és egyszerűen kell a kivánság akkor úgy is jön.
Akinek nem megy az csak irigy. Nem mással kell foglalkoznia hanem a saját korlátait kell legyőznie. De ez a ő dolga.
A vonzás mindig és nagyon is működik.
"Akinek nem megy az csak irigy." xDD
Inkább fogadd el, hogy a világ nem így működik. Az akaratoddal nem tudod irányítani az eseményeket, maximum csak szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!