Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ti hisztek a vonzás hatalmában...

Ti hisztek a vonzás hatalmában? Van, akinek már bejött?

Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 16:23
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2013. febr. 15. 16:01
 22/27 anonim válasza:

A bevonzás egy idióta marketignév :)

nevezzük inkább agykontrollnak és máris sokkal jobban hat.

Egyszerűen arra kell figyelni amit szeretnél és kész. Tuti minden bevonzást matrázó ember eljátszotta hogy jaj véletlenül eszembe jutott a rossz verzió juj most mi lesz!!! :D

ugyan. egyszerűen arról szól hogy amit akarsz azt tudatosan csináld, ne félvállról. és ha valamit akarsz akkor tegyél is érte valamit. a többi az humbuk.

2013. febr. 19. 08:33
 23/27 anonim válasza:
A "vonzás" nem nevezi nevén azt amiről valóban szó van, inkább agykontroll, önszugesztió az. Amennyiben sikerül nekünk az önszuggesztió által jó szokásokat, különösen gondolkodási szokásokat tudattalanunkba bevinni, akkor életünk sokkal szebb és zökkenőmentesebb lesz.
2013. febr. 19. 12:10
 24/27 anonim ***** válasza:
Akik magasabb szinten járnak mint a két lábbal a földön állók, nos ők Tudják, hogy Csak a Vonzás létezik! /Akik még finomabb rezgésűek, 'mást' is tudnak./
2013. febr. 19. 16:31
 25/27 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem gondolkodtál még azon, hogy elmenj humoristának?
2013. febr. 19. 20:39
 26/27 anonim válasza:
Egy újabb válaszoló vagyok.Akik tudják alkalmazni az agykontrollt azok szellemileg magasabb szinten járnak.Sok tudatlan van,akik nem értették meg ennek a lényegét,vagy meg sem próbálják megérteni,vagy próbálták de nem sikerült elsőre se másodjára és azt mondták,hogy ez nem létezik.Én kb 5éve alkalmazom ezt a technikát.Rengeteg dolgot be tudtam vonzani,van amit megkaptam már másnap.Van ami egy több éves project,amire várok,hogy bekövetkezzen.Sok ember annyira pesszimistán áll a dolgokhoz,ezért tartanak ott ahol....Nem kell féltékenykedni,meg azt mondani,hogy ez kamu.Inkább próbáld meg átélni.Hidd el neked is jobb lesz.
2013. febr. 25. 21:35
 27/27 gungasam ***** válasza:

Nekem mindig bejön a vonzás!Csakis azért nem vagyok milliárdos és kormányfő mert arra nem vágyom..

Például '83-ban nyertem egy autót úgy, hogy tudtam előre a nyerést.A matek érettségit az esti suliban így vonzottam be.Aztán ott van a feleségem Őnagyságát is totál bevonzottam.. .Kiválasztottam előre ki kell nekem, jól belezúgtam, teljesen tudatosan és aztán...HAJRÁ...bevonzottam.Tisztára csakis agykontroll az egész..lemégy egészen a tudatod fenekéig ahol már olyanok a hullámok hogy már alig ismersz rájuk,teljesen simák, nem hinnéd róluk, hogy hullámok pedig azok.Azután koncentrálsz az egészségedre vagy betegségedre de főleg a máséra mert Te addigra már csakis egészséges lehetsz, vagy a nagy célra és belelátod, hogy az már egy elért boldogító dolog.

És lőn.

2013. febr. 26. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!