Szőkecsaj kérdése:
Hisztek az agykontrollba?
Figyelt kérdés
Működik? Hol lehetne a neten többet olvasni rólla?? Hol lehet megtanulni??2011. ápr. 26. 13:27
1/15 anonim válasza:
Csak mióta kipróbáltam. Tanfolyamon lehet megtanulni, másképp nem.
2/15 anonim válasza:
én elvégeztem a tanfolyamot, de nekem nem működik.
3/15 anonim válasza:
Dr.Domján László a legjobb előadó. Próbálj nála jelentkezni tanfolyamra, és meglátod, hogy igaz, vagy nem.
4/15 A kérdező kommentje:
Köszönömszépenaválaszokta!!nagyon hasznos volt.:)
2011. ápr. 26. 14:04
5/15 anonim válasza:
Egyértelműen működik és nagyon hasznos.Akinek/ha nem működik,ott velünk van a gond,mert vagy nem akarjuk igazán az adott dolgot,vagy nem tudjuk elképzelni,vagy nem fordítunk rá elég időt.Vagy egyszerűen csak nem adjuk bele azt a pluszt,amitől működne.
6/15 anonim válasza:
igen, én az Erőt, és a Titkot olvastam, és már sokminden bejött, most nagyobb dolgokra koncentrálok, kiváncsi vagyok bejön-e!:D
7/15 anonim válasza:
Az agykontroll egy kamu. Szerintem a pénzed és az időt töltsd hasznosabb dolgokkal!
8/15 anonim válasza:
Igen működik.
Kétféleképp tudod megtanulni:
- Tanítótól (tanfolyam vagy ismerős esetleg)
- Könyvből
Ha az utóbbi mellett döntesz, akkor ajánlom a következő könyvet:
José Silva és Philip Miele : Agykontroll, Életünk megváltoztatásának döbbenetes módja
9/15 anonim válasza:
Működhet, de csakis magadra tudsz hatni vele.
10/15 anonim válasza:
Nem csak magadra tudsz vele hatni. nekem már bevált: tanárnál, kutyánál, vakondnál, zöldségárusnál, buszsofőrnél, barátnál, szülőnél, cicánál, a mávnál, ismeretlennél, fel se tudom sorolni, hol és mikor, annyiszor csinálom. küldtem nekik éjszakai üzenetet vagy csak összetettem a három ujjam. de legfőképp magadra tudsz hatni, és csak pozitív célra tudod használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!