Hogy lehet eljutni mélyebb szintekre az agykontrollba?
az alfába sikeresen lemegyek legtöbbször,sőt egyszer nagyon megijedtem mikor tul lent voltam,ugy éreztem nem ott vagyok ahol éppen vagyok,na ezt az állapototszeretném visszakapni,bár félelmetes,de nagyon fura.
szoval hogy kell mélyebbre menni mint alfa?
ugy érzem ha nagyon koncentrálok rá igen
de nem igen probáltam ezt,miért?
látod , kettőnk közt az a különbség hogy te cinikus módon irogatsz,fogalmad sincs miről beszélsz.
az alfa a legmélyebb akkor elárulom nagytudásu,csak élj bele a nagyvilágba olyan modon,hogy azt se tudod mi van körülötted,habár ha rabszolga vagy minek neked érzések
okoskodj csak nyugodtan, a buta emberek úgyis elhisznek minden hülyeséget, 70éves korodban te is telefonálgatni fogsz 500ftokért hajnali 2-kor az ezotvbe, hogy megtudd mit "tartogat" számodra ajövő:D
a wikipédia is hazudik
Az agyhullámok jellemzői [szerkesztés]
Frekvenciájuk alapján négyféle agyhullámot különböztetünk meg (az alvás felé haladó sorrendben):
Ébrenlét, figyelő, aktív állapot, béta hullámok: 20 Hz (15–40 Hz), kis amplitúdó
Ébrenlét, nyugodt, ellazult állapot, alfa hullámok: 10 Hz (9–14 Hz), nagy amplitúdó
Könnyű alvás, téta hullámok: 3,5–7 Hz, még nagyobb amplitúdó
Mély alvás, delta hullámok: 3,5 Hz alatt (1,5–4 Hz), legnagyobb amplitúdó
utolsó és ezzel most mit akartál elérni ,hogy ezt leírtad?
eddig is tudtuk hogy mélyebb tudatállapotba lelassul az agyhullámok frekvenciája.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!