Agyamra megy már, hogy mindig olyanok válaszolnak az Agykontrollos kérdésekre, akik ellenzik az egészet! Ha nem hisztek benne, akkor szerintetek működni is fog?
Vagy lehet csak segíteni akarnak, csak rokonszenves formában képtelen erre, ergo kötekednek.
Vedd észre én nem vagyok materialista, se Ezo hívő, de ha ideiglenes feltételeznénk, hogy tényleg hülyeség ez az egész, akkor tényleg jogos lenne idejönni oltani a népet hogy "ez hülyeség bazđ meg"...
Képzeld magad az ő helyzetükbe. Ők másban hisznek. EZ A LÉNYEG. CSAK A HIT ÁLL MIND A KÉT PÁRT OLDALÁN! És talán egyik oldalnak sem meglepő módon a hitük önbeteljesítő...
Egyébként meg nincs annyi IQ a beszólogatóknak hogy rájöjjenek: az okosakat nem fogják meggyőzni mert nincs egy deka kézzel fogható érvük ami bizonyítana valamit, illetve a vak, valóban ész nélküli Ezo hívőket sem fogja tudni meggyőzni, mert az meg egyszerűen kevés szellemileg belátni az egészet hogy esetleg tévedésben él....
Igyekeztem úgy fogalmazni, hogy közben ne foglaljak saját álláspontot az ezo/materialista vitáról. Én is alkalmazgatom a vonzás törvényét (és nem mondom hogy működik/ sem azt hogy nem működik :) , de igyekszem megvilágítani a dolgokat materialista nézőpontból is...
Figyelj, hittem benne, elvégeztem a tanfolyamot, gyakoroltam több mint tíz éven át, és rendszeresen AK klubba jártam…..stb.
Ennek tapasztalatában íróm azt, hogy NÁLAM nem működik. De ennek a tapasztalatában íróm azt is, hogy az AK tanfolyamon elvégzettek nagyon kis százalékának működik.
Vajon miért csak a kevés embernek működik? Adottság kérdése lenne? Mert ha igen, akkor felesleges a tanfolyam, meg az egész ezzel kapcsolatos iparág.
Na és a vonzás törvénye. Az akarom….éld bele magad magas érzelmi szinten….töltsd meg az érzést pozitív energiával……arra gondolj amit akarsz….lásd mintha már megtörtént volna…..élj úgy mintha már meg lenne…..figyelj az érzéseidre.
Ezt ugyan csak egy éven át gyakoroltam, és az értem el, hogy azóta az életem tönkrement! Szó szerint tönkrement, elvesztve mindent amit megszereztem, felépítetem.
Leveleztem ez ügyben fórumokon, írtam leveleket azoknak, akiknek ennek a témának a „szakértői”. Még csak tanácsot sem tudtak adni! Nem találtak hibát abban, ahogy alkalmaztam a V. törvényét.
Ennek tapasztalatában, mit gondolsz, mi a véleményem?
Kedves kérdező, miért a hit számit?
Mert akkor nem kell Ak tanfolyam, elég hinni magunkban, istenben, bármiben.
A tanfolyam elvégzésének nem a HIt volt a feltétele, ha nem a pénz, amit kértek érte.
Aki meg hitetlen az kárhozatra van ítélve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!