Agyamra megy már, hogy mindig olyanok válaszolnak az Agykontrollos kérdésekre, akik ellenzik az egészet! Ha nem hisztek benne, akkor szerintetek működni is fog?
Kedves kérdező.
Nem ellenzi szerintem senki ezt az egészet, s lehet csak megóvni akarnak, nehogy feleslegesen dobjál ki pénzt az ablakon. Szerintem ezt meg lehet érteni. Lehet gúnyosan, meg szemét módon adják elő...de honnan tudod, hogy nem e a te javadat akarják? Egyébként pedig az agykontroll pont arról szól, hogy hiszed a sikert, vagy nem hiszed a sikert...hiszed ezt, vagy hiszed azt...szóval van nagyon sok olyan ember, aki ezt az agykontrollt saját magától csinálja úgy, hogy még nem is hallott róla. Ezen érdemes lenne elgondolkodnod. "Hisz-Nem hisz" ez a fontos...szóval hiába alkalmazza akárki, ha el sem hiszi a valóságát...de én inkább Elmekontrollnak nevezném.
Másrészről pedig szerinted ki a materialista? Tudod mit jelent a materialista kifejezés?
ma 12:14
Én azt mondom neked, hogy nem mindenki van azonos szinten szellemi fejlettségben, így lehetséges, hogy te sem vagy a megfelelő szinten, bár ezt nem hinném. De ha mégis, akkor ezért nem sikerülhetett annyira neked ez a kérdés...Bár azt magadban tudod lejátszani, hogy mennyire tudtad elhagyni a negatív hozzáállásodat az x dolgokhoz. Másrészről pedig ugyanazt mondanám neked, mint a kérdezőnek. Ha nem hiszed el, hogy működik, hiába darálod magadba a sikert adó gondolatokat...nem fog létrejönni, csak akkor, ha teljes szívedből hiszed a hatását. Az érzelmi szint alatt nem tudom mit értesz, de ha a konkrét érzelmi állapotokat, akkor az nem igazán jó...mert érzelmi állapotban nem vagy "beszámítható" teljes mértékben mentálisan. Ezt akkor úgy érted, hogy beleéléssel? Én úgy gondolom bárkinek működhet a dolog, de a határokat és szabályokat nem árt betartani. gyakorlat teszi a mestert...se lehet neked a 10 év nem volt elég...lehet kell még 10, ugye abból kiindulva, hogy nem mindenki van azonos szellemi érettségben, különböző okok miatt. Ezt a válaszom kérlek ne értsd félre, csupán segíteni próbálok. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!