Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Agykontroll -> tudomány vagy...

Agykontroll -> tudomány vagy ezoterika?

Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 21:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
17%
Azt nem tudom, hogy még ki pontozta le rajtam kívül. Dehát végülis ezért van ez az opció, nem...? :)
2009. szept. 26. 13:13
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem itt az a legfurább ahogy egymást értékelik az emberek,totális inntelorancia az miatt kinek mi a meglátása ebben,(nem kell azért lebutázni egymást,mert nem egyezik a véleményetek)egy pártatlan kommentelö sem volt.Az agykontroll pont hogy a tudomány és az ezotéria közötti határ vonalon van.A keleti kulturábol a nyugatiba,ahol minden kétséges az emberek számára,ami nem anyag és kissé a szellem felé vezethet,ilyen az itteni ember.Ha rosszat nem tesz,de jot képes adni,akkor megéri használlni,én ezt gondolom.Akivel én eddig beszéltem,és már használlta komolyabb szinten,tehát önmaga tapasztalta,mind dicsérte.Aki nem probállta és csak kritikára képes az nem tudom miröl beszél.Én még nem probálltam ki.
2010. máj. 26. 13:47
 13/20 anonim ***** válasza:
AZ agykontroll létező emberi képességekre alapozó képzés, nem vízenjáró tanfolyam. A tudományos értékelés pedig sok témában nem hoz igazán okosító eredményt. A többsége a tudományos kutatásnak kb. ezen a szinten áll: Doktor út, még elemlámpával is belenéztem, de akkor sem tudom mitől ilyen jó.
2010. jún. 13. 11:00
 14/20 anonim ***** válasza:
62%

Amikor erotikus jelenetekről fantáziál valaki, az is vizualizálás. És testi tüneteket, szexuális vágyat okoz.

Tehát, igenis hat a képzeletünk a testünkre, a szerveinkre. (Pedig csak képzelet)

Akkor már mért ne lehetne a képzeletünkkel gyógyítani, vagy egyebeket megtenni.

2010. okt. 27. 14:22
 15/20 anonim ***** válasza:
15%

Aki kipróbálta az tudja. Akinek meg fogalma sincs mi is az az agykontroll, maradjon csendben. Túl sok az "okos" ezen az oldalon is.

Egy fantasztikus dolog az agykontroll. Ha azt vesszük alapul, hogy agyunk 3-4%-át használjuk, de ezzel a tudatos és folyamatos tréninggel ezt megsokszorozhatjuk, akkor ez egy csoda. Az első kettő válaszoló az agyának az 1%-át sem használja....

2010. nov. 9. 16:21
 16/20 anonim ***** válasza:
80%

"Ha azt vesszük alapul, hogy agyunk 3-4%-át használjuk"

Forrás?

2010. nov. 9. 17:47
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Amennyire én tudom, sose mondta egy hozzáértő se még, hogy az agyunknak 5 vagy mennyi %-át használjuk. Einstein nem értett hozzá, és azt a mondását is félreértették, vagy mi.

Az már igaz lehet, hogy gondolkodásra fordítható időnk 5%-át használjuk, vagy időnk 5%-át töltjük "hasznos" tevékenységgel. De attól függ a hasznosság, hogy mi a célunk.

2010. nov. 13. 11:15
 18/20 anonim ***** válasza:
66%

Tudomány. Egyértelműen. Alkalmazom nap mint nap.

"A csoda olyan jelenség, ami a természeti törvények ellenére történik meg. Amit az agykontrollal el lehet érni az nem csoda, csupán csodálatos. Olyan természeti törvényeket alkalmazunk, amelyek léteznek ám ma még viszonylag kevesen tudnak róluk." - Dr. Domján László aki a mestere az agykontrollnak Magyarországon

Aki nem próbálta az agykontrollt, az ne irkáljon ide.

2010. nov. 18. 22:15
 19/20 404 ***** válasza:
61%
Ez egy természetes biológiai folyamat ami szerepet játszik az érzékeid kifejlesztéshet, testi és lelki megnyugvásodhoz. Ezért se nem tudomány, se nem misztika.
2010. nov. 27. 04:24
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs benne semmi tudományos.
2020. dec. 12. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!