Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Sikerülhet? (A Titok)

Sikerülhet? (A Titok)

Figyelt kérdés

Kb. 1 éve tetszik egy fiú,Ő 16 éves.Egy hónapja kezdtem el különösebben "foglalkozni vele".Nem történt köztünk semmi,nem beszéltünk,csak ismerősök vagyunk facebookon( húúha.:D...) Már egy hete vele álmodok,minden nap rá gondolok,hogy milyen jó lenne ha összejönnénk,ha hullócsillagot látok vagy éjfél van mindig Őt kívánom:) Nem vagyok csúnya lány,rengeteg fiúnak tetszek,ami nagyon jól esik de pont Neki nem,vagyis nem jelzett,nem írt.A húgom megnézette velem a Titok című filmet,hihetetlenül pesszimista voltam ezelőtt,talán kicsit jobb lett a film megnézése óta. Be tudnám "vonzani" ? Rá gondolok,Őt kívánom,minden meg van...Ha sikerülne is,mennyit kell várnom még?:( Bármilyen kommentnek örülök! Köszönöm,hogy elolvassátok és időt pocsékoltok rám!:)

15L

2013. jan. 21. 18:06
1 2
 11/15 anonim válasza:
Amúgy a bevonzással csak akkor sikerülhetne, ha Te is tetszel neki, mert akkor "rá tudsz segíteni" a dologra, de amúgy nem. Mert a szabad akaratba nem lehet bele piszkálni a titokkal.
2013. jan. 23. 20:06
 12/15 anonim ***** válasza:

ez egyféle képpen sikerülhet:

Vizualizáld. Perzse ez nem úgy fog majd bekövetkezni, hogy az ablakod alá kerül a semmiből, és szerelmet vall, de lehet, hogy eszedbe jut valami, ami eddig nem. Pl ha vonzod a szerelmet, eszedbe juthat, hogy a srác szereti a focit, és ha lehetőséged van 2 jegyet szerezni, akkor elhivhatod.

A titok nem varázslat. Nem úgy fog megteremni, mint ahogy azt elképzeled. Legyél türelmes, és kitartó!

Sok sikert :)

2013. jan. 24. 03:30
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rengeteg választ és jó kívánságot :)
2013. jan. 24. 18:11
 14/15 anonim válasza:
Szerintem hogyha semmilyen formában nem adod tudtára (nem fb-s bökésre... meg lájkokra gondoltam) akkor ne várd el tőle hogy csak így felfigyeljen rád. Bármennyire is szégyenlős vagy, a cél érdekében mindig tenni kell valamit. Mindig csak az első lépések nehezek.. azután már minden megy magától... de ha mégsem, ha talán mégsem jönne össze a fiúval a dolog, akkor se keseredj el, fiatal vagy.. még 1000+1 lehetőséged lesz, és még nagyon sokszor fogsz ilyet érezni. De bármi történjen is, én szurkolok neked! :)
2013. jan. 28. 22:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Piroska, Te vagy az?
2013. máj. 4. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!