Kb. 1 éve tetszik egy fiú,Ő 16 éves.Egy hónapja kezdtem el különösebben "foglalkozni vele".Nem történt köztünk semmi,nem beszéltünk,csak ismerősök vagyunk facebookon( húúha.:D...) Már egy hete vele álmodok,minden nap rá gondolok,hogy milyen jó lenne ha összejönnénk,ha hullócsillagot látok vagy éjfél van mindig Őt kívánom:) Nem vagyok csúnya lány,rengeteg fiúnak tetszek,ami nagyon jól esik de pont Neki nem,vagyis nem jelzett,nem írt.A húgom megnézette velem a Titok című filmet,hihetetlenül pesszimista voltam ezelőtt,talán kicsit jobb lett a film megnézése óta. Be tudnám "vonzani" ? Rá gondolok,Őt kívánom,minden meg van...Ha sikerülne is,mennyit kell várnom még?:( Bármilyen kommentnek örülök! Köszönöm,hogy elolvassátok és időt pocsékoltok rám!:)
Ismerek olyat aki a film megnézése óta, a lottó 5öst akarja bevonzani. Még nem sikerült neki, pedig hisz benne, hogy sikerülni fog. Lehet többre mész vele, ha felveszed a kapcsolatot a sráccal. Vagy valaki súg neki, hogy léphet ha gondolja..
2013. jan. 21. 18:17
2/15 anonim válasza:
Adj neki jeleket. Beszélgess vele.
2013. jan. 21. 18:51
3/15 anonim válasza:
Ha csak ülsz egy sötét szobában, és egyfolytában rá gondolsz kicsi a valószínűség rá hogy egyszer csak bekopogtasson. Próbálj ismerkedni vele. :)
2013. jan. 21. 18:57
4/15 A kérdező kommentje:
mindenki ezt mondja!! De nem merem,nem vagyok valami bevállalós!:((
Köszönöm,hogy írtatok!
2013. jan. 21. 19:11
5/15 anonim válasza:
Hát, akkor programozd azt, hogy kezdeményezőbb vagy. Vizualizáld azt,hogy együtt beszélgettek és jól érzitek magatokat. Vagy azt,hogy könnyed beszélgetést kezdeményezel vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!