Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Sikerülhet? (A Titok)

Sikerülhet? (A Titok)

Figyelt kérdés

Kb. 1 éve tetszik egy fiú,Ő 16 éves.Egy hónapja kezdtem el különösebben "foglalkozni vele".Nem történt köztünk semmi,nem beszéltünk,csak ismerősök vagyunk facebookon( húúha.:D...) Már egy hete vele álmodok,minden nap rá gondolok,hogy milyen jó lenne ha összejönnénk,ha hullócsillagot látok vagy éjfél van mindig Őt kívánom:) Nem vagyok csúnya lány,rengeteg fiúnak tetszek,ami nagyon jól esik de pont Neki nem,vagyis nem jelzett,nem írt.A húgom megnézette velem a Titok című filmet,hihetetlenül pesszimista voltam ezelőtt,talán kicsit jobb lett a film megnézése óta. Be tudnám "vonzani" ? Rá gondolok,Őt kívánom,minden meg van...Ha sikerülne is,mennyit kell várnom még?:( Bármilyen kommentnek örülök! Köszönöm,hogy elolvassátok és időt pocsékoltok rám!:)

15L

2013. jan. 21. 18:06
1 2
 1/15 anonim válasza:
Ismerek olyat aki a film megnézése óta, a lottó 5öst akarja bevonzani. Még nem sikerült neki, pedig hisz benne, hogy sikerülni fog. Lehet többre mész vele, ha felveszed a kapcsolatot a sráccal. Vagy valaki súg neki, hogy léphet ha gondolja..
2013. jan. 21. 18:17
 2/15 anonim ***** válasza:
Adj neki jeleket. Beszélgess vele.
2013. jan. 21. 18:51
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha csak ülsz egy sötét szobában, és egyfolytában rá gondolsz kicsi a valószínűség rá hogy egyszer csak bekopogtasson. Próbálj ismerkedni vele. :)
2013. jan. 21. 18:57
 4/15 A kérdező kommentje:

mindenki ezt mondja!! De nem merem,nem vagyok valami bevállalós!:((

Köszönöm,hogy írtatok!

2013. jan. 21. 19:11
 5/15 anonim ***** válasza:
Hát, akkor programozd azt, hogy kezdeményezőbb vagy. Vizualizáld azt,hogy együtt beszélgettek és jól érzitek magatokat. Vagy azt,hogy könnyed beszélgetést kezdeményezel vele.
2013. jan. 21. 19:39
 6/15 anonim ***** válasza:

tessék egy bátorító dal

[link]

2013. jan. 22. 02:25
 7/15 anonim ***** válasza:

vagy egy lájtosabb dal hogy legyen bátorságod hogy megkérdezd

[link]

2013. jan. 22. 02:29
 8/15 anonim válasza:
Az a film biztos nem fog segíteni, csak a szavak meg a tettek.
2013. jan. 22. 14:11
 9/15 Scotty97 válasza:
Ne gondolkozz amikor ráköszönsz/elkezded a beszélgetést. Utána pedig már könnyebb lesz. Amúgy mi lehet a legrosszabb, és mit NYERHETSZ, ha sikerül?;)
2013. jan. 22. 17:58
 10/15 Bartos Berta válasza:
Hát a helyzet ismerős:) szerintem legyél kitartó és akkor biztosan sikerülni fog..Sok sikert:)
2013. jan. 22. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!