The Sicret-A titok. Sikerülhet még? Ha én jobban vagyok már az jo jel?
Kicsi korom óta alkalmazom a titkot.Igaz mégcsak kb2éve tudom,h ez a neve:)Most érettem meg mindent igazán.
A gond annyi,h másfél éve vagyok mennyasszony,viszont most nagyon összevesztünk a párommal és annyira a sziven martam (akaratomon kivül),h már egyhete nemláttam,4napja nemeszik és énsem,nem alszunk 1percet sem,remeg dolgozni nembir és folyton hány.Ez mind az idegességtöl.
Én is kikészültem ugyani szeretem és tudom h szeret de elakar hagyni,és nagyon ugy tünik h elisfog.
Alényeg ma éjjel szintén semmit nem aldutam és megint rosszul voltam stb...elhatároztam h én a titok segitségével visszaszerzem a párom.
egész nap azon voltam h ne uralkodjon el rajtam az aggodalom és nem sirjak ne féljek attol h milesz.
Jó zenét hallgatok és próbálok vidám maradni,és elképzelni milyen jo megint vele és mennyire szeretem.
De nem tom h ez igy elég?Vagy mit tegyek még?
Hogy tudnám visszaszerezni?mit tegyek?
Segitsetek.Lééci
Secret, amúgy.
Egy dakota közmondás szerint: "Ha észreveszed, hogy megdöglött a lovad, szállj le róla". (by Orbán Viktor)
Ha egy kapcsoalt nem működik, akkor a világ összes ezoterikus hókuszpókusza sem fogja megmenteni.
Hát nem tudom öszintén kinek higgyek.
Faluba élek és az járja h megcsalt de ö meg vérig van sértve h ez nemigaz:S és nemtudom...hiszek neki de ha már a sokadik eber mondja....igaz neki is mondanak olyat h én nem szeretm csak a pénze miatt vok vele és ez sem igaz tehát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!