Mit csinálnátok ha tudatosan álmodnátok?
Merre mennétek, mit csinálnátok? Őszintén, itt úgysem ismernek titeket. :)
16L
Azért nem tudsz kirepülni az Űrbe mert még nem élted át, és a tudatot nem tud miből építkezni.
A legtöbb esetben a tudat csak olyanból tud építkezni amit már átéltél, hidat tud képezni az hogyha nagyon akarod és akkor összeollózza az addigi hasonló tapasztalatokból és megpróbálja leszimulálni abból amije van.
Nekem legalább is nem sikerült mert tisztába voltam vele hogy, azt se tudom igazából hogy mi azaz elképzelt dolog vagy hogy milyen érzés lenne, így ez le is blokkol.
Fura hogy esek építkeznek, ha észreveszem hogy tudatos vagyok azonnal a sexet próbálom meg "szimulálni" :)
Sőt a legszebb hogy a tudatos álmokra azonnal emlékszek ahogy kinyitom a szemem :)
Össze ollózza a tudatod olyan élményekből amik hasonlíthatnak rá, és te meg azt hiszed hogy olyan érzés, persze ha a valóságban lennél terhes lehet hogy teljesen más érzés lenne.
Azt se tudhatod milyen érzés teleportálni.
Személyes példám a sex, más volt az álom amikor még nem ismertem, és sokkal inkább kibővült igazibb lett miután már próbáltam, mert az agy már tudta hogy mit akarok.
Ez onnan látszik meg amikor bakizik az agy "bugos" lesz az álom :)
Pl. álmodban megvágod vagad mondjuk egy kardal, de mégis olyan érzés mintha egy papír vágta volna meg a kezed.
És akkor ráeszmél az ember hogy a papír vágás érzetét azért köthette oda az agy, mert azaz egyetlen olyan dolog ami kapcsolható a vágáshoz, mert csak ilyesmi ehhez köthető sérülés "repertoárja" van az agynak.
És abba a pillanatban mosolygok is magamba hogy milyen okos akart az agy lenni, hogy megkereste és hozzárendelte az eseményhez a leginkább passzoló eddigi élményt hogy teljes legyen a kép. De mivel tudatos vagy az álomban ezért felismered hogy egy papírvágás nyilván nem lehet egyenlő érzet egy kard vágással.
Biztos h lefeküdnék akivel akarnék, repülnék, a tenger legményén usznék ameddig akarnék, leugranék egy ház tetejéröm azért h kiprobáljam mien de ne ugy hogy belehaljak, kiugranék egy repülöből ejtőernyő nélkül stb...
De nagyon állat lenne! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!