Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mit csinálnátok ha tudatosan...

Mit csinálnátok ha tudatosan álmodnátok?

Figyelt kérdés

Merre mennétek, mit csinálnátok? Őszintén, itt úgysem ismernek titeket. :)

16L

2013. jan. 15. 21:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Szex.
2013. jan. 15. 21:14
 2/20 anonim ***** válasza:
59%
Neteznék.
2013. jan. 15. 21:20
 3/20 anonim ***** válasza:

aki csinál ilyet bármit megtehet!!!!

jobb mint egy virutális szerepjáték!!

ha egyszer rájössz hogyan kell csinálni nem lesz unalmas éjszakád!

2013. jan. 15. 21:25
 4/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Igen, tudom, már sokat gondolkodtam azon, hogy mit csinálhatnék közben. Amúgy régebben már álmodtam tudatosan...csak nem nagyon emlékszem rá. :/

2013. jan. 15. 21:36
 5/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, Te mit csinálnál? :)
2013. jan. 15. 21:54
 6/20 A kérdező kommentje:
Igaz, szűz vagyok, és nincs is barátom....csak egy volt szerelmem (akit most is szeretek...:/ ). Tehát elég valószínű, hogy lefeküdnék vele. Bár kitudja, tuti kipróbálnám a repülést és egy csomó báli ruhát is felpróbálnék, elmennék régi, középkori bálokra, a Rómeó és Júliába, meg ilyen helyekre, történetekbe...:)
2013. jan. 15. 22:03
 7/20 anonim ***** válasza:
Hát, nekem egyszer sikerült, megpróbáltam várost építeni, de aztán elfajultak a dolgok. A maradékot nem részletezném :D
2013. jan. 15. 22:30
 8/20 anonim ***** válasza:

Hát kérdező, amiket felsoroltál, hogy megcsinálnál tudatos álmon belül, azokat én már kipróbáltam.Egy időben, mikor nagyon foglalkoztatott a tudatos álmodás, akkor gyakran összejött.Amit legjobban szerettem ilyenkor megvalósítani, az a távol lakó barátommal való találkozás volt.Fura módon, ez ment legnehezebben(talán azért, mert élő emberről van szó

és ezért nehezebb belevonni álomba?)A másik amit szerettem ilyenkor csinálni, hogy próbálom az álombeli környezetet minél jobban, minél részletesebben megfigyelni, tanulmányozni.Kutatni, összehasonlítgatni, megfigyelni, kísérletezni.

2013. jan. 16. 16:19
 9/20 anonim ***** válasza:
Én tudok tudatosan álmodni. Próbálkoztam már ezzel-azzal, főleg helyszín változtatásokkal, de az esetek 99%-ban semmi mást nem csinálok, csak repülök, mert egyszerűen isteni érzés! Nem lehet megunni. Igen gyakran megpróbálok kirepülni a világűrbe, de az valahogy eddig sosem sikerült.
2013. jan. 16. 23:00
 10/20 anonim válasza:

Nekem eddig egyszer sikerült és csak szimplán át akartam törni egy falat, de mivel tudtam, hogy a valóságban nem tudnám, ez meggátolt ott is :/

Másra nem nagyon emlékszem sajna.

2013. jan. 19. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!