Mit csinálnátok ha tudatosan álmodnátok?
Merre mennétek, mit csinálnátok? Őszintén, itt úgysem ismernek titeket. :)
16L
aki csinál ilyet bármit megtehet!!!!
jobb mint egy virutális szerepjáték!!
ha egyszer rájössz hogyan kell csinálni nem lesz unalmas éjszakád!
Köszönöm a válaszokat! :)
Igen, tudom, már sokat gondolkodtam azon, hogy mit csinálhatnék közben. Amúgy régebben már álmodtam tudatosan...csak nem nagyon emlékszem rá. :/
Hát kérdező, amiket felsoroltál, hogy megcsinálnál tudatos álmon belül, azokat én már kipróbáltam.Egy időben, mikor nagyon foglalkoztatott a tudatos álmodás, akkor gyakran összejött.Amit legjobban szerettem ilyenkor megvalósítani, az a távol lakó barátommal való találkozás volt.Fura módon, ez ment legnehezebben(talán azért, mert élő emberről van szó
és ezért nehezebb belevonni álomba?)A másik amit szerettem ilyenkor csinálni, hogy próbálom az álombeli környezetet minél jobban, minél részletesebben megfigyelni, tanulmányozni.Kutatni, összehasonlítgatni, megfigyelni, kísérletezni.
Nekem eddig egyszer sikerült és csak szimplán át akartam törni egy falat, de mivel tudtam, hogy a valóságban nem tudnám, ez meggátolt ott is :/
Másra nem nagyon emlékszem sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!