Mit csinálnátok, ha látnátok egy jósnőt futni az utcán, kezében egy égő tízezresekkel teli lábossal, és azt kiabálná, hogy : "Ez a pénz meg van rontva, meg kell semmisíteni! "? ;)
Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 23:07
2/11 anonim válasza:
- Add csak ide! Nálam jobban senki nem ért a pénz eltüntetéséhez :D
3/11 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy lám, vannak még hülye emberek, akik bedőlnek az ilyen baromságnak. Aki ilyenre ad pénzt, az meg is érdemli.
4/11 anonim válasza:
ha csak úgy az útcán látom honnan tudom hogy jósnő ? én is az vagyok?
5/11 A kérdező kommentje:
Amit kiabál,abból már tudhatod,hogy megint egy csaló jós !
2011. márc. 13. 23:24
6/11 anonim válasza:
Mit csinálsz, a tudomány nagy híveként, ha látsz egy tudóst atombombával a "kezében" rohanni, hogy ezt azonnal fel kell robbantani, mert ez a tudomány által eddig elért legnagyobb eredmény: ekkora pusztításra még egyetlen atombomba sem volt képes?
7/11 anonim válasza:
Egy összekötözött pénzcsomó nem ég el hamar, ezért kint biztosan eloltotta. Csak nem annyira hülye, hogy hagyja elégni!
A régi szabály szerint egy sérült pénz beváltásnál annyit ért, ahányad része megvan. A mostani szabály szerint, ha több, mint 50%-a megvan, akkor teljes értékű, ha nem, akkor 0 Ft, azaz a pénzt simán be tudja váltani, valami mesével a bankban. De ez az eset kiküszöbölhető, mert ha valaki nagyobb mennyiségben vált be ilyen pénzt, akkor úgyis kérnek tőle személyit.
8/11 anonim válasza:
Ez a legnagyobb gondotok? Irigyelnek sokan benneteket. Valami hasznosabb téma?
9/11 anonim válasza:
"Ide-ide-ide!
Én mindről leveszem a rontást, és még fizetnie se kell érte!"-és kikapnám a cuccot a kezéből, aztán sprint.
10/11 anonim válasza:
A jósnők nem szoktak tizezresekkel szaladgálni,csak a kóklerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!