Sikerült már valakinek a tudatos álmodás? DE ŐSZINTÉN! :DD
hogy, amikor az álmodó teljesen tisztában van azzal, hogy ő épp álmodik és úgy történik minden az álmában, ahogyan azt ő akarja, és akkor ébred fel, amikor csak akar...
jónéhány módszert olvastam, hogy hogy lehetne ezt megcsinálni, de én lehetetlennek érzem, NAGYON nehéz :((
Volt már olyan álmom, ahol tudtam, hogy csak álmodok, és minden hülye helyzetnél emlékeztettem magam, hogy MEGVÁLTOZTATHATOM! És ennek örültem :) Volt hogy felébresztettem magam.... De sosem direkt álmodtam tudatosan....csak úgy jött, és elég rég volt már :/
16L
Miután elolvastam ezt a kérdést, és válaszoltam is, nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan sikerül is. :D
Előző este csupán véletlenségből tudatosan álmodtam. Épp egy férfi üldözött színes pizsamában, amikor bezárkóztam a szobámba, és rájöttem, hogy bármikor felébredhetek, ezért nem is féltem... :D
16L
Nekem is épp a napokban sikerült :)
Azzal kezdődött, hogy fel akartam kapcsolni a villanyt, de az nem világított. Ekkor elkezdtem félni, hogy jaj, ez rémálom lesz. És akkor leesett, hogy álmodom és hogy tudom irányítani :D
Akkor kimentem az udvarra és közben győzködtem magam, hogy ez álom, ezért tudok repülni :D És nekiszaladtam és csapkodtam a karjaimmal és egy kicsit sikerült repülni, de nem tudtam teljesen felszállni. Szóval csak részben, de tudtam irányítani :)
Egyszer pedig azt álmodtam, hogy felébredek az ágyamban, de rájöttem, hogy ez álom és átmentem a csukott ablakon és röpködtem az égen :D
Nekem az ilyenek akkor sikerülnek, ha nem készülök rá, csak úgy a nap folyamán rágondolok.
Pl régen olvastam az alvásparalízisről, aztán hónapokra rá valamiért rágondoltam de nem agyaltam rajta, meg semmi különös. És lett is alvásparalízisem aznap.
14/L
Ezt a villany fel-le kapcsolást lehet használni elég hatékonyan az álmokban. Erről olvastam is 1-2 helyen, hogy bevált módszer, mert az agyunk a hirtelen fényváltozást nem tudja olyan jól kezelni az álmokban.
Meg pl. az arcokat se tudjuk valamiért részletesen megjeleníteni, erre is érdemes figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!