Miért van az, hogyha valaki feltesz ebben a kategóriában egy kérdést, rögtön leoltják?
Figyelt kérdés
Azt nem értem, hogy az ilyen ember miért látogatja akkor ezt a témát? Lehet hülyeség az agykontroll, de a kérdező azt kérdezi hogy HOGYAN lehet ezt vagy azt csinálni, nem azt hogy ki hisz benne, meg miért hülyeség... Nem kell senkire ráerőltetni azt hogy miben kéne hinnie. De egyébként más kategóriáknál is ez van. Na most jöhetnek az oltogatások, hogy mit képzelek, az agykontroll akkor is hülyeség,stb... Ja, és nehogy már itt megálljunk, légy szíves keressétek meg a helyesírási hibáim is,úgyis arra van most szükségem...2012. nov. 3. 15:48
11/17 anonim válasza:
Èn pl. a hogyan készültök a reptoid invàzióra adott vàlaszokon egy napig röhögtem. Jó, ha vannak ilyenek is. Azt nem szeretem, ha csak bunkóznak. Azt pedig bevallom, hogy a normàlis kérdésekre személyes üzenetben vàlaszolok. Így nem tudnak oltogatni. Szép napot mindenkinek!
12/17 anonim válasza:
valóban én sem értem miért írnak ide néhányan,minden kategóriának igy ennek is arról kellene szólnia h ha valaki feltesz 1olyan kérdést h pl. Aki aki csinálta már az agykontrol és bevált neki az h csinálta? na ilyenkor kellene annak írnia aki tapasztalta ezt ehelyett jönnek az oltogatások,meg a magukat humorosnak gondolo emberkék.
Bár igaz ami igaz némely humor herold elég idegbeteg kérdést tesz fel amit sajnos nem ellenőriznek.
13/17 anonim válasza:
Humorizálni próbálók mindig lesznek...jó példa erre Alex J. is.
14/17 anonim válasza:
a humorral nincs baj,az mindig jó ha van.
De némely kérdésen érződik h komolyan gondolja a kérdező és komoly válaszokat szeretne kapni na és ezek is el vannak viccelve.
15/17 anonim válasza:
És az mi, hogy ha a kérdező azt kérdezi, hogy lehet e munkát szerezni angykontrollal, erre a írják, hogy nem, a kérdező pedig erre azt írja, hogy ilyen válaszok nem kellenek. Akkor minek teszi fel a kérdést? És ne csodálkozzatok, hogy csak azért is széttrollkodják.
16/17 anonim válasza:
azt megértem csak aza baj h itt mindent szét trollkodnak
17/17 anonim válasza:
Mivel elég sok ember azért jár ide, hogy ő mutassa, mekkora állat is ő... Elégszor olvastam már (saját témánál is) olyan megjegyzést, ami csak ítélkezik másokról... Nemtudom, hogyha neki lenne annyira gáz szituációja, mint egyeseknek, akkor is így reagálná-e le...-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!