Mit tennél, ha hallanád lentről a konyhából hogy anyukád szól hogy: "Gyere le segíteni kicsit", de rögtön a másik szobából azt hallanád szintén anyukád hangján, hogy "Le ne menj, én is hallottam, inkább gyere át a másik szobába"?
Figyelt kérdés
2012. aug. 12. 21:34
3/30 anonim válasza:
Dafuq?! Valószínű maradnák a szobábon oszt lol-oznák tovább szokás szerint . . .
6/30 anonim válasza:
Valamelyik oldalon még nagyon régen (9Gag) olvastam ezt.
8/30 anonim válasza:
Ha hangokat hallasz menj gyorsan orvoshoz. Ha nem baromkodásból írtad, lehet, hogy skrizoféniás vagy.
9/30 anonim válasza:
Hát én azt válaszolnám a szobában lévőnek, hogy rendben, de akkor menjen le ő.
10/30 anonim válasza:
Magamra zárnám a szobám ajtaját, és megvárnám amíg a mentők nem törik rám az ajtót hogy dehidratáció miatt kórházba vigyenek, mert napokig nem jöttem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!