Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha hallanád...

Mit tennél, ha hallanád lentről a konyhából hogy anyukád szól hogy: "Gyere le segíteni kicsit", de rögtön a másik szobából azt hallanád szintén anyukád hangján, hogy "Le ne menj, én is hallottam, inkább gyere át a másik szobába"?

Figyelt kérdés
2012. aug. 12. 21:34
1 2 3
 21/30 yossarian44 ***** válasza:
100%

De én nem az anyámmal lakom, hanem a lakótársaimmal, Dénessel és Laurával...

Szóval ha éppen mondjuk Dénes beszélne egyszerre a földszintről, és az első emeleti szobából, akkor hangosan megkérdezném Laurát, hogy ő itthon van-e, és melyik lehet vajon az igazi Dénes?

Ha nem lenne Laura, vagy ő is két helyről válaszolna, akkor szépen visszaosonnék a másodikra, az én szobámba, és a szekrényben tartott vasrúddal várakozó pozíciót vennék fel, arra az esetre, ha a gonosz/vérszívó/emberevő/lidérc Dénes megpróbálna bejönni.

Ha bebocsátást kérne bármely Dénes az ajtón, akkor keresztkérdésekkel zaklatnám, pl.: mennyi a lakbér, milyen sör a kedvence, melyik kocsmából lopta el a söröskorsókat, hány fonttal lóg még a Petinek, stb, és reménykednék, hogy akármilyen csúnya rettenet utánozza a hangját, nem tud gondolatokban olvasni...

2012. aug. 13. 00:48
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát én qrvára beszarnék legfőképp mivel anyukám már 1éve meghalt
2012. aug. 13. 10:09
 23/30 anonim ***** válasza:
Le mennék a konyhába kajáért utána fel anyám szobájába és megkérdezném Mi van??
2012. aug. 13. 10:44
 24/30 A kérdező kommentje:
Nagyon találékony válaszok, köszönöm :D
2012. aug. 13. 13:50
 25/30 anonim ***** válasza:

Így anyukám lenne a Kwisatz Haderach. Egy időben két helyen lehet.

Egyébként nem nagyon hiszek az ilyen dolgokban, higgyen az akinek két anyja van.

2012. aug. 13. 15:52
 26/30 anonim ***** válasza:
Yossarian44 válasza nagyon aranyos!!! :-)
2012. aug. 13. 20:31
 27/30 anonim ***** válasza:

Először lefagynék, aztán átosonnék a másik szobába. Mivel anyám kimondottan utálja, ha házimunkázás közben zavarom, biztos nem a lenti az igazi.

Ha mégis kell neki segítség, soha nem tenné hozzá, hogy "kicsit", szóval csak a 2. mondatról tudnám elképzelni, hogy ő mondta.

2012. aug. 13. 21:27
 28/30 anonim ***** válasza:

Levetkőznék meztelenre, az alsógatyámat a fejemre húznám, és körbe-körbe rohangálnék a szobámban, azt kiabálva, hogy "Csirke vagyok! Csirke vagyok!"

Remélem, segítettem.

2012. aug. 16. 11:03
 29/30 anonim ***** válasza:

Én mégegyszer megkérdezném,h..."mit beszél itt összevissza!?? És várnám az új választ rá !

:) :D XD

2012. aug. 17. 20:19
 30/30 anonim ***** válasza:

Ezt 9gagről thoughtcatalog-ról vagy redditről szedted?

Mert mind a hármon fenn van.

2017. ápr. 16. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!