Mit tennél, ha hallanád lentről a konyhából hogy anyukád szól hogy: "Gyere le segíteni kicsit", de rögtön a másik szobából azt hallanád szintén anyukád hangján, hogy "Le ne menj, én is hallottam, inkább gyere át a másik szobába"?
De én nem az anyámmal lakom, hanem a lakótársaimmal, Dénessel és Laurával...
Szóval ha éppen mondjuk Dénes beszélne egyszerre a földszintről, és az első emeleti szobából, akkor hangosan megkérdezném Laurát, hogy ő itthon van-e, és melyik lehet vajon az igazi Dénes?
Ha nem lenne Laura, vagy ő is két helyről válaszolna, akkor szépen visszaosonnék a másodikra, az én szobámba, és a szekrényben tartott vasrúddal várakozó pozíciót vennék fel, arra az esetre, ha a gonosz/vérszívó/emberevő/lidérc Dénes megpróbálna bejönni.
Ha bebocsátást kérne bármely Dénes az ajtón, akkor keresztkérdésekkel zaklatnám, pl.: mennyi a lakbér, milyen sör a kedvence, melyik kocsmából lopta el a söröskorsókat, hány fonttal lóg még a Petinek, stb, és reménykednék, hogy akármilyen csúnya rettenet utánozza a hangját, nem tud gondolatokban olvasni...
Így anyukám lenne a Kwisatz Haderach. Egy időben két helyen lehet.
Egyébként nem nagyon hiszek az ilyen dolgokban, higgyen az akinek két anyja van.
Először lefagynék, aztán átosonnék a másik szobába. Mivel anyám kimondottan utálja, ha házimunkázás közben zavarom, biztos nem a lenti az igazi.
Ha mégis kell neki segítség, soha nem tenné hozzá, hogy "kicsit", szóval csak a 2. mondatról tudnám elképzelni, hogy ő mondta.
Levetkőznék meztelenre, az alsógatyámat a fejemre húznám, és körbe-körbe rohangálnék a szobámban, azt kiabálva, hogy "Csirke vagyok! Csirke vagyok!"
Remélem, segítettem.
Én mégegyszer megkérdezném,h..."mit beszél itt összevissza!?? És várnám az új választ rá !
:) :D XD
Ezt 9gagről thoughtcatalog-ról vagy redditről szedted?
Mert mind a hármon fenn van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!