Miért van az, hogyha valaki feltesz ebben a kategóriában egy kérdést, rögtön leoltják?
És azért be kell valljam: durván hülye kérdéseket tesznek fel.
Például:
"A hold egy reptoidbázis?"
"Mit jelent fekete inggel álmodni?"
"Mit jelent autóval álmodni?"
"Jézus földönkívüli volt?"
Ezek csak töredékei annak, mennyi hülyeséget kérdeztek...
A hülye kérdések, a hülye válaszok mind-mind részei lehetnek az ezotéria rovatot hetek / hónapok óta érintő troll (szkeptikus) támadásoknak. És nem csak hogy hülyeségeket beszélnek, folyamatosan lepontoznak mindenkit.
Próbáltam bejelentgetni a moderátoroknak a reptoidos válaszokat és egyebeket, eddig nem nagyon reagáltak rá. Talán ha összefognánk :) ahogy ők is összefogtak..
Az agykontroll működik, igazából az egyetlen értelmes téma lehetne ebben a rovatban. A dolog ezoterikus körítése viszont az agykontroll esetében is szemét, a kettőt nem kellene összekeverni.
A helyesírást pedig csak az erőlteti, akinek nincs jobb érve, továbbá nem keverendőek a helyesírási és a gépelési hibák.
Ugyanakkor érdekes, amikor kormányt, vallást, tudományt, ezotériát oltogat és a társadalmat kritizálja egy olyan tinédzser, aki pontos "j"-vel írja a hülyét.
Az agykontrollos kérdés nem volt hülyeség, hiszen eléggé felkapott lett a dolog és ki így ki úgy szeretné alkalmazni, de igazából sokan még egy normális kérdésnél is bunkóznak csak mert érdemben nem tudnak hozzászólni.
És oké hogy az oldal azért van, hogy kifejezzük a véleményünket de azt lehet kulturáltan is.
"A helyesírást pedig csak az erőlteti, akinek nincs jobb érve"
Nem, ez hülyeség, de zavaró, ha 5-ször kell egy mondatot elolvasnom ahhoz, hogy megértsem, mert nem egy ilyen volt... és ezt én is szóvá teszem neki.
Mindkét oldalon vannak ilyenek, a szkeptikusok, a trollok és az ezósok között is (igen, ez három külön kategória). Az értelmes, összeszedett és jó szándékú szkeptikus, vagy ezoterikus hozzászólásokat is lepontozzák, ha éppen olyan a kérdés közönsége. (Komment: Politika rovatban ez többszörösen érvényes.)
Vannak értelmes szkeptikusok ("Szerintem nem igaz, mert nem valószínű."), és vannak vak szkeptikusok ("Há hülye vagy minden ötéves tudja hogy nem léteznek").
Vannak béna trollok ("LOL én vagyok a reptoidflottaparancsnok."), de vannak nem bántó, jó humorú hozzászólások is ("No, még egy világvégét túléltem. Megyek aludni.").
Vannak értelmes ezósok is ("Lehet igazság a dolgok mögött, szerintem van."), és vannak vakok ("Ha nem hiszed agymosott vagy, menj nézz videókat youtube-on.").
Ne kategorizáljátok be egyik tábort sem! Minden hozzászólás külön bánásmódot érdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!