Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Segítség! Mit csináljak?

Segítség! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már egy ideje járok agykontroll tanfolyamra és elég jól is ment, de mostanában azt éreztem, mintha a sötétség el akarná borítani az agyamat. Félek, hogy gonosz leszek. Szerintetek álljak le az angykontrollal vagy folytassam?

2012. okt. 5. 19:17
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ezek nem is a saját gondolataitok.. Láttam én is morbid dolgokat és évek teltek el, míg rájöttem, hogy valaki mástól származtak..
2012. okt. 5. 21:33
 22/33 sl zoli ***** válasza:

Ezek a képzetek jöhetnek kívülről és belülről is. Neked kell rájönni, hogy honnan jön.

Most képzeld el, hogy eddig úgymond felszínesen éltél. Csak a tenger felszínén közlekedtél, most viszont meg akarod hódítani a mélységet. Amikor agykontrollozol, akkor a tudatalattidhoz egyre jobban hozzáférsz, ahogy ellazulsz és egyre mélyebbre jutsz önmagadban tudatosan.

Lehet vannak olyan dolgok benned, amit fel kell oldanod magadban.

Ha kívülről jön, az megint más tészta. Amikor valaki elkezd a fény útján járni (és te most ezt szeretnéd valójában tenni, mivel az agykontrollal befelé közlekedsz és egyre jobban megismered magad, az igazi önvalódat), akkor a különböző asztrális lények elkezdenek visszahúzni, hogy maradj a porban és hagyd abba, amit csinálsz. Nyomják neked a sok hülye gondolatot, amit a sajátodként érzékelsz.

A legésszerűbb dolog, mint ahogy már más is mondta, hogy megkérdezed az oktatódat. Ne hidd, hogy nem fog segíteni, vagy rossznak fog megítélni. Bátran menj oda hozzá, és kérdezd meg. Látod, nem csak neked volt ilyen gondod, ne hidd, hogy ritka, csak más sem mer ezen túllépni. Én azt mondom hajrá!

Sok olyan dolog volt ebben a szövegben, ami hit kérdése, amíg nem tapasztalja meg valaki. Kérlek kíméljetek meg a fikázástól, én se hinném el, amit leírok, ha nem tapasztaltam volna már meg. A kérdezőnek mondtam, neki hátha segít valamiben.

2012. okt. 5. 21:34
 23/33 anonim ***** válasza:

Hagyd abba!!!!

Az agykontroll nagyon káros, ne piszkálgasd az agyadat, a tudatalattidat, mert rossz vége lesz.

Bedilizhetsz, a pszichiátriára kerülhetsz, nem egy ilyen eset volt már.

Ha már most érzed a rossz hatását, később csak még rosszabb lesz.

2012. okt. 5. 23:20
 24/33 anonim ***** válasza:

Az agykontroll veszélyeiről:

[link]

Továbbá egy idézet:

"Dr. Virág Mária, pszichiáter, Budaörsi egészségügyi Központ: „Annyi veszélyt is rejthet magában, amivel azután hát tényleg mehetünk a pszichiátriára. Tehát nagyon meg kell gondolni.”

Virág doktornő pszichiáter, a Kútvölgyi kórház orvosa. Öt betege volt már, aki agykontroll miatt került hozzá – ezt állítja. Azt mondja: a relaxáció alatt, módosult tudatállapotban olyan dolgok is felszínre kerülhetnek, amelyekkel azután az addig kiegyensúlyozott emberek sem tudnak mit kezdeni. Így kereste meg az a paciens is, akit most nem tud meggyógyítani.

Dr. Virág Mária: „Az igazság az, hogy semmilyen pszichiátriai beavatkozással, gyógyszerezéssel, pszichoterápiára nem is volt alkalmas: nem lehetett rajta segíteni. Most már ott tart, hogy a család szétesett. A férje elment. Pedig a férje is próbált rajta segíteni.

Gyógyulnak vagy megbetegednek?

Némelyek meggyógyulnak, mások pedig megbetegszenek? Az agykontroll tanfolyamokon állítólag vannak olyan gyakorlatok, amelyek elejét veszik a pszichés zavaroknak. A szervezői azt mondják: szűrik a zavart tudatú embereket. Mindenkitől megkérdezik, hogy állt-e valaha pszchiátriai kezelés alatt. Tringer doktor szerint ez kevés. Mi van azokkal, akik nem álltak.

Dr. Tringer László: „Nagy a kockázat, hogy nem veszik észre. Például azt a beteget, aki látszólag csendben ül, de közben érzékcsalódásai vannak, hallucinál, és esetleg olyasmiket hallucinál, amelyeket összevegyít az ott tapasztaltakkal. És, azt építi tovább. Tehát ezeknek a kockázata fennáll ugye."

Nekem is mondta pszichiáter ismerősöm, hogy nem egy betege kattant be az Agykontrollba, ami egy téveszme, a "modern mágikus gondolkodás", ami totál összezavarja a személyiséget.

Úgyhogy szerintem inkább hagyd abba, mert amit leírsz, az nagyon nem jó!

2012. okt. 5. 23:26
 25/33 anonim ***** válasza:
Ez az akaraterőd tesztje - engeded, hogy negatív erők eluralkodjanak rajtad vagy van elég kitartásod és hited, hogy felülkerekedj ezen és a "jó" úton járj. Fogd fel úgy mint egy tesztet. Te döntésed.
2012. okt. 5. 23:50
 26/33 anonim ***** válasza:
Szerintem már most gonosz vagy azzal hogy kiírtad ezt a kérdést.
2012. okt. 6. 00:39
 27/33 A kérdező kommentje:
25ös, ha elbukom a teszten, akkor gonosz leszek?
2012. okt. 6. 09:30
 28/33 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit takar nálad, hogy komolyabban elkezdtél vele foglalkozni, de nekem úgy tűnik, az alapvető lényegét sem érted.

Pedig az elnevezésében is benne van, pont ezeket a dolgokat kell megtanulni kontrollálni.

Ha ebben nem érsz el sikereket, akkor hagyd abba.

2012. okt. 6. 09:47
 29/33 A kérdező kommentje:
Értem el sikereket, de amikor érzem a gonoszságot nem fogok tovább menni, mert nem akarok gonosz lenni. Azoktól kértem segítséget, akik ki tudják ezt küszöbölni nem azoktól akik szerint hagyjam abba.
2012. okt. 6. 10:02
 30/33 anonim ***** válasza:

Ne legyél már ilyen kib.aszott arrogáns ember!!!

" Szerintetek álljak le az angykontrollal"

" nem azoktól akik szerint hagyjam abba."

Nekem nem úgy tűnik, mint ha az elején ezt kérted volna!!!

Még az is lehet, hogy ha kicsit visszább vennél az arcodból, akár még segítséget is kaphatnál.

Így csak egy nagyképű paraszt vagy, aki szó szerint azt se tudja, miről beszél.

Közöd sincs az agykontrollhoz.

2012. okt. 6. 11:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!