Segítség! Mit csináljak?
szerintem sejtem, h mire gondolsz, de szólj ha tévednék.
én is elkezdtem anno agykontrollozni, és pont ezért hagytam abba.
néha vannak bizonyos kényszerképzeteim.. pl hirtelen beötlik egy kép a képzeletembe, valami negatív, agresszív, egy csúnya kép, egy borzasztó gondolat... próbálom elhessegetni, és én magam is tudom, h baromság, de minél inkább próbálom legyőzni, az agyam annál inkább nyomatja... ezek nem természetes dolgok, de nekem gyerekkorom óta vannak. úgy hívják kényszerképzetek, és a szorongás okozza őket.
amikor anyukámmal elkezdtünk agykontrollozni, relaxáció közben, néha megjelentek ezek a morbid képek és gondolatok, és attól kezdtem el félni, hogy felerősödnek az agykontroll közben, így hát inkább abbahagytam. viszont megpróbálok pozitívan gondolkozni és elkezdtem jógázni.
neked is ajánlom. :)
ne aggódj, nem leszel gonosz :) ez nem ilyen egyszerű.
inkább azt találd ki, h mi okozza a szorongásodat.
http://www.youtube.com/watch?v=-yt5apD-7FA
egyébként szerintem neked elég nagy fantáziád van agykontroll nélkül is, nem erőltetném a helyedben.
"Nem merem mondani az oktatómnak, mert félek hogy kitagad."
látod, már befolyás alatt is vagy. Hagyd abba ezt az egészet! Csak hiszed, hogy a magad és a gondolataid ura vagy. Ez egy nagy megtévesztés. És nem kereskedelmi érdekekre gondolok ezzel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!