Nyelvtanulás alfában?
Ma azzal állítottak meg az állásbörzén, hogy tudnak nekem egy nagyon jó nyelvtanfolyamot: alfában, félig alva lennék, és így tökéletesen meg tudnak tanítani angolul.
Szerintetek is átverés?
Az egész biztos hogy nem tudsz tökéletesen megtanulni angolul. A helyes kiejtést gyakorolni kell. Angolban vannak olyan hangok amik első hallásra hasonlítanak egy magyar betűhanghoz, de valójában különböznek tőle. Ezeket csak úgy tudod megtanulni, ha gyakorlod a szavak kimondását (!) amit álmodban nem igazán tudsz ugye?
A szavak félálomban tanulása nem a leghatékonyabb módszer. Talán hasznos kiegészítője lehet a kemény napközbeni tanulásnak. :-)
Ismerem a fickót, aki kitalálta. Elég elvarázsolt figura, ő tanított kanalat hajlítani :)
Viccet félretéve itt olvashatsz utána:
Az alapötlet nem hülyeség, de én nem vágnék bele. Félteném az agytekervényeimet :)
Ez az agykontrollos nyevltanulás, alfában.
Végeztem tanfolyamot, 3 nyelven beszélek folyékonyan:) Teljesen működik, csak tudni kell a technikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!