Honnan tudni, hogy már alfában vagyok? Mit kell érezni? Az baj, ha hallom kintről pl az autók hangját?
Figyelt kérdés
2012. máj. 27. 20:39
1/5 rajcziz válasza:
Alfába lenni nem jelenti azt, hogy teljesen kizárod a külvilágot (bár ez is megoldható, de egyáltalán nem javasolt). Ha kellemesen érzed magad, laza vagy, az elméd lecsendesült, akkor elérted az alfát. Mindenki másképp érzékeli, ezt neked kell kitapasztalnod.
2/5 10inchhero válasza:
onnan tudod (azaz mások tudják rólad), hogy a földön fetrengsz félálomban, rosszabb esetben a saját hányásodban. Remélem tudtam segíteni
3/5 Pietrosol válasza:
4/5 anonim válasza:
en onnan tudom, hogy ellazultam, es gondolatban amit elkepzelek, ugy erzekelem, mintha valos lenne... Vagy is a kepzelet beli kepek szinesek... Ja, es ha vizualizaltam, akkor altalaban az alfa allapotban levok jottek eddig be
5/5 anonim válasza:
nem baj, ha hallod az autók hangját, csak ne legyen nagyon hangos (csukd be az ablakot).
ha alfában vagy, azt onnan tudod, hogy olyan érzésed van, mintha lebegnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!