Azt láttam a tvben, hogy lehetséges egy ilyen tudatos álmodás, amikor azt csinálok amit akarok, és onnan tudom hogy álmodok, hogy valami begyakorolt dolog jelzi (pl piros labda jön be az ablakon). Ez hogy lehetséges, mit kell érte tenni?
nem vettem a szivemre, direkt vittem bele egy kis humort is, de a hasas sztori tényleg úgy volt+ ugyanezt csináltam nagybátyáméval is xD amúgy biztos hogy a koromnál érettebb vagyok (nem vagyok komoly mint a vakbélgyulladás, csak átlátom a dolgokat, na) spirituálisan is, meditálással próbálkozom, apróbb dolgokat meg is álmodtam már (pl. eltörtem a fülesemen egy kis pöcköt).hogy érettebb vagyok, nem úgy kell érteni, hogy nem viselkedek koromnak megfelelően, hanem (nem egoizmusból) magamra azt tudom mondani, hogy "intelligens" vagyok, amíg sok korombelire nem. emellett a tudatlanságot és az ostobaságot nagyon nehezen tolerálom, bár már meg sem lepődöm, amikor egy negyven körüli nő elkezd velem vitatkozni hogy Mo. nem a kárpát-medencében van, mert a kárpátmedence erdélyben van -.-" az ilyenektől akkora agyfaszt tudnék kapni. a gondolkodásom az érett(?), meg hogy látom a dolgok mögötti összefüggéseket. és hogy nem hiszek el mindent hanem csakazértis odarakom azt a kérdőjelet, ahelyett hogy hagynám hogy úgy tereljenek mint a birkát. aztán még ott van a nevelés: amikor látom hogy némelyik szülő hogy neveli gyerekét, attól is agyfaszt tudnék kapni. amikor elkényeztetik(nem feltétlen anyagilag), mindent ráhagynak, mert "még kicsi", nem nevelnek beléjük felelősséget, aztán tinédzserkorukban mindig megbukni, különboző problémák vannak velük, kurv@lkodnak, lusták, nem lehet semmire rávenni őket, akkor meg ütik a gyereket, meg ordítanak hogy milyen "rossz" gyerek, hogy csúnya világ lesz meg stb. hát hihetetlen. na ezt nem engedélyezném, biztos hogy valahogy próbálnám már az elején elfojtani a dolgot, hogy aki nem alkalmas szülőnek, ne legyen az, vagy vmi mert ez így nem állapot. és nekem ég a pofám amikor ilyet látok, hogy valaki hogy lehet ekkora balf@sz. (a példa spec apám élettársa és az ő lánya) most úgy tűnhet hogy okoskodom, meg hogy "taknyos p.cs csak magyaráz, azt se tudja mit beszél" de én nem szólol bele, csöndesen megfigyelek, és amikor a legnyagyobbat üt akkor szólok 2 mondatot csöndesen, és ezzel részemről le van tudva. szerintem minden nevelés kérdése. vagy eltértem a tárgytól? : )
amúgy 14 életévemet töltöm decemberben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!