Mi az a titok amiről itt mindenki beszél?
De ha valaki a lehetőségre koncentrál, akkor nagyobb valószínűséggel észre is veszi őket. Ez nem vonzás törvénye, hanem alap pszichológia.
Egyébként hány kerekesszékes, súlyos beteg, vak, siket, rossz gyermekkorral és családi háttérrel rendelkező híres embert ismerünk, aki valami halhatatlant alkotott? Ha csak siránkoztak volna, hogy ilyen a sors, akkor is így történt volna?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DBm60..
"szerencsét nem lehet beszabályozni, hogy most gondolok vmire és az ölembe hullik egyszer csak, aztán megint, és megint" Az életben semmi, de semmi nem hullik az öledbe, ezt mindenki tudja. Viszont vannak lehetőségek amit vagy ki tudsz használni vagy nem, vagy észre veszed vagy elmész mellette. Te elkönyvelted, hogy sosem volt szerencséd, nem vagy szerencsés, ezért nincs is szerencséd. Az ember tud változtatni az életén, ha akar és nem pedig elkönyveli, hogy nekem ez jutott ez van, ezen nem lehet változtatni, ez jár nekem, hiszen meg van írva. Na én meg ebben nem hiszek! Vannak dolgok amin nem lehet változtatni, mint pl. a halál. De miért ne lehetnék sikeres, híres, gazdag, jó munkám stb stb? Hát ha otthon ülök és várom a nyomorult sorsomat akkor nem is leszek...
Ezért jó, hogy nem vagyunk egyformák, ki ebben, ki abban hisz...
"Nem attól lesz jobb sorsunk,vagy rosszabb,mert megnézünk egy videót,vagy olvasunk egy könyvet!"
Persze, hogy NEM! Ezt senki nem is állította, Te érted egyáltalán, hogy miről szólnak ezek a könyvek? Mert olyan tudatlan vagy, már bocsánat és mégis hozzá szólsz egy olyan témához amiről fogalmad nincsen. Nem is kellene itt győzködnöd senkit, ahogyan nekem sem, mert Te abban, Én meg másban hiszek(hogy értsd egy kicsit: SAJÁT MAGAMBAN, HOGY KÉPES VAGYOK ELÉRNI ÉS MEGVALÓSÍTANI A CÉLJAIM, SAJÁT MAGAM ÉS NEM A CSODÁT VÁRNI)!
http://www.youtube.com/watch?v=N1S2bGh9hGc
ezután te döntöd el, hiszel-e benne. Csak a saját példámra tudok alapozni - nekem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!