A Titok létezik?
Egyébként nem sértődök meg, ahogyan szerintem egy ember sem aki ezzel foglalkozik. Hiszel amit akarsz, én is hiszek amit akarok! De amíg mindent sikerül elérnem amit akarok, addig leszarom hogy minek köszönhetem!
Ui: Van aki megnyeri a lottót, van akinek pedig más úton teljesülnek a vágyai.
A Titok tele van ellentmondásokkal.
Van mondjuk egy állás, amire jelentkezik 5 ember, és mindegyikük a Vonzás Törvényét alkalmazza.
Na, akkor ki kapja meg az állást?
Az, aki jobban vonz, vagy micsoda?
És a többiek, akik szintén vizualizálták, elképzelték, beleélték magukat, és nem voltak önkorlátozó hiedelmeik...
Velük mi van?
Rosszul vonzottak, vagy csak "nem jött össze".
Akkor miért tanítják azt, hogy MINDEN összejöhet, amit csak akarsz.
Vagy a sokat emlegetett "parkolóhely dolog", mi van, ha 3 ember is oda akar parkolni?
Akaratpárbaj?
Aki jobban hisz, azé a hely?
Én ebben nem hiszek, mert nem csak én vagyok egyedül, aki akar valami, hanem mások is akarhatnak dolgokat, mondjuk ugyanott dolgozni, vagy éppen nem felvenni oda engem, nem hiszem, hogy ezzel a Vonzással rátukmálhatjuk az akaratunkat a környező világra.
Ha így lenne, baj lenne, mert nem is tudnánk, hogy ki hogyan manipulál minket.
A pozitív gondolkodásban hiszek, hogy úgy kell a dolgokhoz állni, hogy "Sikerülni fog!", a Vonzásban nem hiszek, mert ellentmondásos, és homályos filozófia, ami nagyon sok erkölcsi kérdést vet fel.
Nézz utána,hogy mit jelent tudatosan élni!
Úgy tűnik,hogy a feje tetején álló világban termék lett abból,amit egykor életmód volt!
"Van mondjuk egy állás, amire jelentkezik 5 ember, és mindegyikük a Vonzás Törvényét alkalmazza.
Na, akkor ki kapja meg az állást?
Az, aki jobban vonz, vagy micsoda?"
Pontosan, aki jobban vonz nagyon lebutítva. Ilyenkor az elme ereje határozza meg, és még egyéb tényezők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!