Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Szerelem bevonzása. Mi a...

Szerelem bevonzása. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Hosszú ideje vagyok egyedül már, és néhány hónapja jutottam el arra a pontra,hogy a múltbeli sérelmeimet elfelejtettem,megbocsátottam,akinek kellett, elengedtem,akik kellett és mostanság érzem,hogy ideje az új szerelem után nézni.

Ugyanebben az időben kezdtem olvasni a Vonzás Törvényéről,ami nagyon sok esetben (munkában és egészségben) remek eredményeket hozott,aminek nagyon örültem.

Azzal tisztában vagyok,hogy egy konkrét személyt nem jó bevonzani,mert az az ő akaratával nem feltétlenül egyezik. De mi a helyzet akkor,ha nekem van egy saját kis elképzelésem,tulajdonságokról, érzésekről, külsőségekről? Addig a szintig el is jutottam,hogy már tudom,mit és kit akarok, elképzeltem az érzést, elképzeltem a fiút magát.

Sajnos azonban a külső "hatások",ha lehet így mondani,elkeserítenek. Néhány napja egy tarot-kártyában jártas barátnőm megkérdezte,van-e kedvem egy kis jósláshoz.A kérdésem az volt,hová vezet,ha "ragaszkodom" az eddigi elképzelésemhez a szerelemmel kapcsolatban, de mivel elég sok kételyem volt eddig is, a kártya nem hordozott túl pozitív üzenetet. Ettől aztán el is ment a kedvem az egésztől, tudom,hogy ez is a vonzás kategória... de valahogy az eddigi lelkesedésem, a hitem odaveszett. Nem tudom, vajon ez egyfajta figyelmeztetés volt-e az Univerzumtól,vagy én magam vonzottam be a kártyákat (egyébként a jóslásoknak eddig mindössze töredéke "jött be", az is nagyon általános dolgokra vonatkozott) ... és a hangulatom a kártyák "miatt" szépen el is romlott,a lelkesedésnek nyoma sincs,mert most ezeken a dolgokon agyalok.

Egy másik barátnőm,aki egy kicsit szkeptikusabban látja a dolgot, annyit tett a dologhoz,hogy az ember típusokat szeret, karaktereket keres, akikkel jól érzi magát,és ez mindössze annyiban vonzás,hogy a magabiztosságoddal és a személyiségeddel meg tudod hódítani a kiszemeltet vagy nem...és ugyanez vonatkozik a külsőségekre: ha valakinek a barna szemű fiúk tetszenek,rájuk koncentrál, őket veszi előbb észre, és ez nem egyfajta vonzás,csak annyi,hogy tudod mit akarsz.

Teljesen összezavarodtak a gondolataim,ezért érdekelne,hogy valakinek bejött-e már ez a szerelmi bevonzás dolog.

Mit gondoltok erről? Elakadtam... minden választ szívesen fogadok,a kritikát is.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2012. jan. 13. 11:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
..
2015. szept. 17. 16:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Én sok-sok évvel ezelőtt a Titok könyvvel végeztem ilyen agykontrollos vagy energiabűvölő bevonzást. Olyan formában működött, hogy valóban megjelent életemben az ideál és pontosan a lakhelyemhez közeli kedvenc helyszínemről. Azonban én 2 hét alatt belezúgtam és számára nem működött a kapcsolat. Hiába csak 2 hét volt, rejtélyes módon másfél évig szenvedtem. Később kerültem bele spiritualitásba és csak 2 héttel ezelőtt tudtam meg az okát. A nyavalyás Titok könyvvel egy fekete önmágiát tettem magamra. Tehát csak számomra hatott a varázs és a másik félre nem. Persze ha a másik félre is hatott volna, akkor az már szabad akarat elleni kötés lett volna és súlyos karma járt volna érte. Azzal a személlyel ismernünk sem kellett volna egymást eredetileg. Ezért ilyennel nem szabad játszani, mert csak bajt hozunk magunkra. Örülhetek, hogy másfél év nyüglődéssel megúsztam. (Szerencsére még egy ideig senki nem volt megírva számomra.)
2021. aug. 17. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!