Szerelem bevonzása. Mi a véleményetek erről?
Hosszú ideje vagyok egyedül már, és néhány hónapja jutottam el arra a pontra,hogy a múltbeli sérelmeimet elfelejtettem,megbocsátottam,akinek kellett, elengedtem,akik kellett és mostanság érzem,hogy ideje az új szerelem után nézni.
Ugyanebben az időben kezdtem olvasni a Vonzás Törvényéről,ami nagyon sok esetben (munkában és egészségben) remek eredményeket hozott,aminek nagyon örültem.
Azzal tisztában vagyok,hogy egy konkrét személyt nem jó bevonzani,mert az az ő akaratával nem feltétlenül egyezik. De mi a helyzet akkor,ha nekem van egy saját kis elképzelésem,tulajdonságokról, érzésekről, külsőségekről? Addig a szintig el is jutottam,hogy már tudom,mit és kit akarok, elképzeltem az érzést, elképzeltem a fiút magát.
Sajnos azonban a külső "hatások",ha lehet így mondani,elkeserítenek. Néhány napja egy tarot-kártyában jártas barátnőm megkérdezte,van-e kedvem egy kis jósláshoz.A kérdésem az volt,hová vezet,ha "ragaszkodom" az eddigi elképzelésemhez a szerelemmel kapcsolatban, de mivel elég sok kételyem volt eddig is, a kártya nem hordozott túl pozitív üzenetet. Ettől aztán el is ment a kedvem az egésztől, tudom,hogy ez is a vonzás kategória... de valahogy az eddigi lelkesedésem, a hitem odaveszett. Nem tudom, vajon ez egyfajta figyelmeztetés volt-e az Univerzumtól,vagy én magam vonzottam be a kártyákat (egyébként a jóslásoknak eddig mindössze töredéke "jött be", az is nagyon általános dolgokra vonatkozott) ... és a hangulatom a kártyák "miatt" szépen el is romlott,a lelkesedésnek nyoma sincs,mert most ezeken a dolgokon agyalok.
Egy másik barátnőm,aki egy kicsit szkeptikusabban látja a dolgot, annyit tett a dologhoz,hogy az ember típusokat szeret, karaktereket keres, akikkel jól érzi magát,és ez mindössze annyiban vonzás,hogy a magabiztosságoddal és a személyiségeddel meg tudod hódítani a kiszemeltet vagy nem...és ugyanez vonatkozik a külsőségekre: ha valakinek a barna szemű fiúk tetszenek,rájuk koncentrál, őket veszi előbb észre, és ez nem egyfajta vonzás,csak annyi,hogy tudod mit akarsz.
Teljesen összezavarodtak a gondolataim,ezért érdekelne,hogy valakinek bejött-e már ez a szerelmi bevonzás dolog.
Mit gondoltok erről? Elakadtam... minden választ szívesen fogadok,a kritikát is.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!