Hogyan lehet felismerni ha valaki szerelmi (fekete) mágia áldozata lett vagy hatása alatt van?
Velem csak annyi törtent, hogy valaki rosszat kivant nekem, bosszubol, amiert elhagytam. Ezutan 5-6 evig nem volt kapcsolatom, pontosabban olyan fiukkal alakult csak ki kapcsolatom, akiket olyan nöiesnek ereztem, es egyaltalan nem ereztem felejük semmi vonzalmat. Kivülük valahogy senki sem került a "latokörömbe", pedig pl.vendegekkel dolgoztam.
Aztan egy termeszetgyogyasszal beszelgetve emlitettem neki, hogy szeretnek kapcsolatot, de valahogy nem talakozok senki olyannal... Ö kerdezte, tudnam-e ezt egy esemenyhez kötni, es beugrott ez a dolog.
Kiegeszitenem: azert szakitottam azzal a fiuval, mert rajöttem, igazabol nem vele akartam kapcsolatot, kezdeti, par honapos dolgo volt csak. Tudomasomra jutott, hogy akivel igazan akartam, annak en is tetszem, a hatunk mögött ilyesmiket pletykaltak, es a viselkedeseböl is. Eleinte... Aztan törtent ez a dolog, es utana valahogy mindig törtent valami, ami megakadalyozta, hogy közelebb kerüljük egymashoz. Kb ezzel egyidöben kialakult massal kapcsolata. (egy kelet-europabol Magyaro-ra jött, itt szo szerint k...-kent dolgozo csajjal, mig en föiskolara jartam!!) A hiresztelesek szerint viszont benne eleinte bizonytalan volt, allitlag en tetszettem neki, es a viselkedeseböl en is igy ereztem akkor meg.. de valamiert mindig balul sült el, amikor kialakulhatott volna valami. Vegül felesegül vette ezt a csajt. Engem pedig került.
2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!