Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan lehet felismerni ha...

Hogyan lehet felismerni ha valaki szerelmi (fekete) mágia áldozata lett vagy hatása alatt van?

Figyelt kérdés
Tisztázni szeretném hogy nem akarok senkit megkotni, se elvarázsolni se semmi hasonlo.Arrol most nem akarok vitatkozni hogy létezik-e vagy nem létezik.Csakis hozzáértok véleménye érdekel vagy akivel már tortént hasonlo.Teoretikusan érdekel hogy milyen tunetei vannak,mondjuk laikus ember hogyan tudja felismerni vagy mikor kell gyanakodni.Az értelmes válaszokat elore is koszonom.(lehet privátba is írni ha úgy jobb)
2012. jan. 3. 21:52
 1/3 anonim válasza:
81%
Én foglalkozok ilyennel és úgy éreztem meg...Hányingeredlesz és olyan mintha belázasodnál, nálam fura gondolatok is voltak..Olyan mintha nem a tieid lennének...Nagyjábol ennyi :-)
2012. jan. 4. 17:10
 2/3 anonim ***** válasza:
77%

Velem csak annyi törtent, hogy valaki rosszat kivant nekem, bosszubol, amiert elhagytam. Ezutan 5-6 evig nem volt kapcsolatom, pontosabban olyan fiukkal alakult csak ki kapcsolatom, akiket olyan nöiesnek ereztem, es egyaltalan nem ereztem felejük semmi vonzalmat. Kivülük valahogy senki sem került a "latokörömbe", pedig pl.vendegekkel dolgoztam.

Aztan egy termeszetgyogyasszal beszelgetve emlitettem neki, hogy szeretnek kapcsolatot, de valahogy nem talakozok senki olyannal... Ö kerdezte, tudnam-e ezt egy esemenyhez kötni, es beugrott ez a dolog.

2012. jan. 12. 22:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Kiegeszitenem: azert szakitottam azzal a fiuval, mert rajöttem, igazabol nem vele akartam kapcsolatot, kezdeti, par honapos dolgo volt csak. Tudomasomra jutott, hogy akivel igazan akartam, annak en is tetszem, a hatunk mögött ilyesmiket pletykaltak, es a viselkedeseböl is. Eleinte... Aztan törtent ez a dolog, es utana valahogy mindig törtent valami, ami megakadalyozta, hogy közelebb kerüljük egymashoz. Kb ezzel egyidöben kialakult massal kapcsolata. (egy kelet-europabol Magyaro-ra jött, itt szo szerint k...-kent dolgozo csajjal, mig en föiskolara jartam!!) A hiresztelesek szerint viszont benne eleinte bizonytalan volt, allitlag en tetszettem neki, es a viselkedeseböl en is igy ereztem akkor meg.. de valamiert mindig balul sült el, amikor kialakulhatott volna valami. Vegül felesegül vette ezt a csajt. Engem pedig került.

2.

2012. jan. 12. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!