Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Van használható 2012 nyilas...

Van használható 2012 nyilas horoszkóp?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok és nem tudom ezek a neten találhatóak mennyire igazak.. Engem nagyon érdekelne a szerelem része, mert már több éve nincs is barátnőm és majd megőrülök egyért.. :( Valaki légyszíves írjon nekem egy jó nyilas 2012 horoszkópot, de azért ne csak a szerelemről szóljon! köszönom!
2012. jan. 8. 22:17
 1/1 anonim ***** válasza:

Neked személyre szabottra lenne szükséged. Az, hogy Nyilas a Nap-jegyed, az csak egy faktor a kb. 1000-ből, nem tartalmazza, hol állt a Holdad, melyik házad melyik jegyben állt, milyen bolygók benne, milyen fényszögekkel, stb. stb. Ráadásul ez alapján még azt se tudjuk, mi van a 7-es házadban, ami elég fontos a szerelmi dolgokat tekintve...

Szóval pont ezért szar se érnek az ilyen Nyilas-Napjegynek készült horoszkópok... szép is lenne, ha minden Nyilassal ugyanazok a dolgok történnének.

Amúgy ha dobsz nekem egy pontos születési időt/helyet, akkor megnézhetem, most részletesen nincs időm elemezgetni, de pár dolgot így gyorsba tudok mondani...

2012. jan. 9. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!