Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mérleg-nyilas barátság?...

Mérleg-nyilas barátság? (Horoszkóp szerint? )

Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 17:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nekem anyukám mérleg, én nyilas és nagyon jól megvagyunk, hasonlítunk, igaz ő olyan könnyen elfogadó, hogy nem szól semmiért, én pedig sok minden apróságon kiakadok :D
2011. jún. 23. 17:46
 2/16 A kérdező kommentje:
Nekünk máshogy van. Van olyan pillanat, amikor szószerint olyannyira erős a bizalom és a barátság, hogy az nekünk is különös. Illetve van olyan, hogy 2 szó miatt felemésztjük a másikat. - és ennek nem az összeveszés az oka. Nagyon kibírhatatlannak tartjuk a másikat, és mégis egymásban bízunk a legjobban. :O
2011. jún. 23. 17:49
 3/16 anonim ***** válasza:

"Nekünk máshogy van."

a kérdező válasza illetve az első hozzászoló egy újabb bizonyítéka hogy a horoszkóp baromság.

2011. jún. 23. 17:57
 4/16 anonim ***** válasza:
40%

Mérleg-nyilas sem barátságban sem pedig párkapcsolatban nem működik.

Volt nyilas barátom (párkapcsolat), szörnyű volt!

Van nyilas haverom, embert ennyit hazudni még nem láttam.

Sunyi és áruló, közös érdeklődés, téma nuku. Kitalált történetei vannak és ezeket bizonyos időközönként benyögi. Vadidegenek társaságában pedig alap, hogy előadja.

A horoszkópól meg csak annyit, hogy elolvasom, de eddig csak a negatív dolgok jöttek be.

A jellemzés pedig rám csak bizonyos részeiben igaz.

Mérleg voltam.

2011. jún. 23. 18:03
 5/16 A kérdező kommentje:
Némelyik jelző nagyon is igaz a nyilas lányra. Sajnos szereti, ha engem háttérbe szoríthat és ócsárólhat, akár ott vagyok- akár nem. A kapcsolatos horoszkópokban én sem nagyon hiszek. ( bár van, ami igaz. )
2011. jún. 23. 18:06
 6/16 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Én nyilas vagyok és tényleg utálom ha háttérbe szorulok, de nem szeretek ócsárolni másokat. :D

2011. jún. 23. 18:14
 7/16 Tom Benko ***** válasza:
Ha horoszkóp alapján akarod eldönteni, akkor már régen rossz.
2011. jún. 23. 18:15
 8/16 anonim ***** válasza:
nyilas vagyok, és egyáltalán nem érdekel a közélet.
2011. jún. 23. 18:55
 9/16 A kérdező kommentje:

Tom Benko, nem így akarom eldönteni, de kiváncsi vagyok. Ha így akartam volna döntést hozni, akkor már nem lettünk volna barátok.

Utolsó : Hogy érted, hogy nem érdekel a közélet?

Mellesleg, köszönöm az eddigi válaszokat! :)

2011. jún. 23. 18:57
 10/16 Tom Benko ***** válasza:
Akkor meg minek kérdezed?
2011. jún. 23. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!