Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mérleg-nyilas barátság?...

Mérleg-nyilas barátság? (Horoszkóp szerint? )

Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 17:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Főképp arra voltam kiváncsi, hogy egy ilyen barátság meddig tarthat, és hogy mennyire "emészthetjük" fel egymást . . .
2011. jún. 23. 19:20
 12/16 anonim ***** válasza:
4 évig a legjobb barátnőm egy mérleg volt, én nyilas vagyok. :)
2011. jún. 23. 21:08
 13/16 A kérdező kommentje:
Nekünk a 3. évet koptatja a barátság, remélhetőleg nem ér véget a 4.-el. :)
2011. jún. 24. 14:54
 14/16 anonim ***** válasza:

Horoszkóp szerint nem tudom mi van, helyette a tapasztalatom:

Barátként a mérlegeket istenítem, ők még sose bántottak meg és sosem használták ki a jóhiszeműségemet. Második helyen a bikák állnak. A kos is jó még, bár köztük sok a beképzelt.

Tehát a mérleg. Volt mérleg családtagom, és nagyon jól kijöttünk. Ezenkívül tanfolyami csoporttársaim közül is épp egy mérleggel alakult ki a legjobb kapcsolatom. Ővele annyira közös témáink voltak, hogy imádtam bejárni csak azért, hogy vele beszélgessek. Szerettem hallgatni és ő viszont engem. Sok hasonló szokásunk is volt.

És még megfigyeltem, hogy akik ilyen kedvesek, barátságosak, vidámak és értik a vicceimet is, azokról gyakran derül ki, hogy mérleg a csillagjegyük.

(Az utálatos, irigykedők, ok nélkül szurkálódókról meg az szokott kiderülni, hogy skorpiók vagy oroszlánok.)

Szóval én megbízható egyenrangú barátot szoktam a mérlegekben látni.

Mondjuk nekem mérleg az aszcendensem, lehet ez az oka a hasonlóságnak?

Nyilaska

2011. jún. 24. 15:20
 15/16 A kérdező kommentje:

Sajnos én nem értek az aszcendenshez, de lehetséges.

És köszönöm a válaszodat! :)

2011. jún. 24. 15:51
 16/16 anonim ***** válasza:

18:03-as vagyok

Mérleg vagyok- nyilas aszcendensel :)

2011. jún. 24. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!